פריטטת גבינה וקישואים ב-5 דקות
מדי שבוע אנחנו בוחרים את המתכון המצטיין ששלחתם אלינו, ומפנקים את כותב המתכון ב-250 שקלים לרכישת מוצרים. והשבוע: פריטטת גבינה וקישואים
הזוכה יונית זלץ על המתכון: "המתכון הומצא במיוחד עבור הבן שלי, בררן גדול בן 4. כך, בחביתה תמימה למראה הוא מקבל גם ביצה, גם גבינה וגם קישואים, ונשאר גם קצת בשבילי".
עוד ב-Onlife:
מצרכים:
2 ביצים
קישוא קטן-בינוני קלוף
3-4 כפות גבינה צפתית קשה מגורדת
2-3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הצורך (יש לזכור כי הגבינה מלוחה מאד)
אופן ההכנה:
1. לקשקש את הביצים בקערה.
2. לגרד בפומפייה דקה את הקישוא ולסחוט מעט את הנוזלים. להוסיף לקערה.
3. להוסיף הגבינה ולערבב היטב.
4. לחמם במחבת את שמן הזית, ולשפוך את תוכן הקערה. לטגן על אש קטנה.
5. כאשר נעשה חום-זהוב, להפוך בזהירות הפריטטה לצד השני, ולטגן עד שגם הצד השני נעשה זהוב.
רצוי להגיש בלוויית לחם מקמח מלא וירקות טריים חתוכים.





React to WordPress