ממש כמו עוגיות חמאה קריספיות ונימוחות, אבל במינימום זמן ומאמץ.  חוסך את ההתעסקות עם ביצים וחמאה, שלא תמיד יש במקרר וגם מעולה למי שרגיש למוצרי חלב.

 

עוד ב-Onlife:

 

מצרכים:

1 כוס סוכר חום (אפשר גם לבן)

2 כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

כפית תמצית וניל

קורט מלח

כוס מיונז (5 כפות שמנמנות)

כפית קקאו (אופציונלי)

 

אופן ההכנה:

1.       מערבבים את כל המצרכים בקערה בעזרת כף, ואז עוברים ללוש בידיים לכדי גוש בצק אחיד.

2.      מכדררים כדורים קטנים, בגודל אגוז מלך, ומניחים בתבנית מצופה בנייר אפייה.

3.      את הכדורים מועכים עם מזלג כדי לשטח אותם קצת, ולהעניק להם דוגמה נחמדה.

4.      מפזרים סוכר מעל כל עוגייה, לתוספת קריספיות

5.      אופים כ-15 דקות ב-180 מעלות. העוגיות עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור, אבל הן מתקשות במהירות.