המתכון המצטיין של השבוע: הבלינצ'ס של יפית ארז מרמת גן

 

עוד ב-Onlife:

 

רכיבים:

2 ביצים

כוס חלב

2 כפיות אבקת אפייה

כפית מלח

שקית סוכר וניל

רבע כוס סוכר

80 גרם חמאה מומסת

1.5 כוס קמח

 

אופן ההכנה:

1. שופכים לקערה את המלח, אבקת אפייה והקמח

2. בקערה אחרת מערבבים את הביצים, החמאה ,הסוכר וסוכר הווניל

3. יוצרים עיגול בתערובת של הקמח ושופכים את בלילת הביצים לתוכה. מערבבים עד לקבלת מסה חלקה.

4. מטגנים על אש בינונית ,הופכים לצד השני.

 

אופציות למילוי מתוק: גבינה לבנה עם צימוקים או חמוציות (מה שהילדים אוהבים) עם מעט דבש לפי הטעם, או גלידה/קצפת.

מילוי לא מתוק: גבינה לבנה עם זעתר, או זיתים בלי גרעינים.

 

לסדר על צלחת ולהגיש .בתיאבון לילדודס