קינוח לפסח: תותים מצופים בשוקולד ובשברי פיסטוקים
החלק הכי מאתגר בארוחת ליל הסדר הוא הקינוח. מה יותר אביבי מתותים, ומה יותר טעים משוקולד? מתכון שמשלב בין שניהם
מצרכים:
400 גרם תותים יפים וטריים מאוד
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד לבן
100 גרם פיסטוקים שבורים וטחונים
עוד ב-Onlife:
אופן ההכנה:
ממיסים כל אחד מהשוקולדים בתורו על קערת ערבוב מנירוסטה, המונחת על סיר מים רותחים (באן מארי), כשהשוקולד נמס, טובלים את התות בשוקולד ומעבירים לגילגול בצלחת עם פיסטוקים שבורים וטחונים. מקררים על נייר אפייה במקרר למשך כשעה וחצי.





React to WordPress