מצרכים:

 400 גרם תותים יפים וטריים מאוד

 200 גרם שוקולד מריר

 200 גרם שוקולד חלב

 200 גרם שוקולד לבן

 100 גרם פיסטוקים שבורים וטחונים

 

עוד ב-Onlife:

 

אופן ההכנה:

מתכון מהיר: קראמבל תות ושוקולד

קינוח חורפי וזריז בתוספת מבורכת של שוקולד מומס

לכתבה המלאה

ממיסים כל אחד מהשוקולדים בתורו על קערת ערבוב מנירוסטה, המונחת על סיר מים רותחים (באן מארי), כשהשוקולד נמס, טובלים את התות בשוקולד ומעבירים לגילגול בצלחת עם פיסטוקים שבורים וטחונים. מקררים על נייר אפייה במקרר למשך כשעה וחצי.