מתכון לפסח: לוקוס על מצע של פולים
פסח הוא לא רק הארוחה של ליל הסדר, וצפויות לכם ארוחות רבות עד שנגיע לסיום החג. קבלו רעיון למנה מרשימה של דג על מצע של פול ירוק. ותופתעו לגלות ? זו מנה שפשוט להכין
מנה משובחת וחגיגית, הפול מעשיר את המנה וכל מה שנשאר זה לטבול מצה ברוטב ולהתענג מכל ביס.
עוד ב-Onlife:
- איך חוסכים מאות קלוריות בארוחה אחת?
- סלט אסיאתי דל קלוריות ב-5 דקות
- נמצאה הנוסחה לרוטב העגבניות המושלם
מרכיבים ל-6 -7 מנות:
שקית פול ירוק מוקפא של סנפרוסט (800 גרם(
2קילו דג לוקוס/ בורי/דניס /לברק (פילה ללא עצמות)
3 כפות שמן זית
10 שיני שום, קצוצות
1כף גדושה פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
1 כפית סוכר
מלח, פלפל שחור
1/3 כוס מים
800 גרם עגבניות מרוסקות
160 גרם רסק עגבניות
אופן ההכנה:
1. מטגנים בסיר את השום, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
2. מוסיפים עגבניות ,רסק עגבניות ומים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.
3. מניחים את פרוסות הדג, מפזרים את הפול מעל ומבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.
מתכון באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'





React to WordPress