מרכיבים:

עלים מ-2 ענפי טימין

1 סלסלת פטריות

1 ק"ג ברוקולי טרי

2 שיני שום קצוצות

2 כפות שמן זית

פלפל שחור לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות לאורך

2. מפרקים את הברוקולי לפרחי ואת הגבעול הקשה קוצצים לקוביות.

3. מחממים שמן ומטגנים את הפטריות בווק או במחבת גדולה.

4. מוסיפים שום ומקפיצים עוד כמה דקות. מוסיפים ברוקולי, סויה וטימין ומקפיצים הכל ביחד.

5. סוגרים את המכסה ומניחים לירקות התבשל כ-5 דקות.

 

טועמים ומתבלים וכשהברוקולי רך, מורידים מהאש.

 

4 מנות - כל מנה שווה למנת שומן ול-72 קלוריות.