עוגת טירמיסו של לחם ארז

 

מצרכים:
 
2 חב' בישקוטים
2 כפות נס קפה מומס ב2 כפות מים חמים
1 כוס חלב
2 כפות ליקר קפה
 
לתערובת הגבינה:
 
600 גר' גבינת מסקרפונה
120 גר' סוכר
1 חב' שמנת מתוקה
1 חב' פודינג
1/2 כוס חלב
 
 
הוראות הכנה: 
 
מערבבים קפה עם חלב וליקר בקערה, מרטיבים את הבישקוטים ומסדרים על תחתית תבנית מלבנית בגודל 20*30.
 
מקציפים את השמנת עם החלב והפדינג לקצפת יציבה ומניחים בצד.
 
מקציפים את הגבינה עם הסוכר כ-3 דק' ומקפלים לקצפת.
 
מעבירים חצי מהכמות על הבישקוטים ומיישרים, חוזרים על הבישקוטים ומסיימים עם הקצפת.
 
מקררים לפחות 3 שעות במקרר. מפזרים אבקת קקאו  ומגישים.
 
צילום: דן פרץ