מתכונים לשבועות: קינוח מוס גבינה של מיקי שמו
אחרי הפשטידות והמאפים שנאכל בחג השבועות, מיקי שמו מסכם את הארוחה במתכון לקינוח מנצח של מוס גבינה עם פירות בטעמים שונים
כוסיות מוס גבינה
חומרים ל-12 כוסות אישיות בנפח 50 מ"ל:
למוס גבינה:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 9%
80 גרם (1/3 כוס + כף) סוכר
לסגירת המנה:
מחיות טבעיות בטעמים שונים: אוכמניות/ פירות יער/ אננס (ניתן לקנות בחנויות המתמחות)
הוראות הכנה:
1. מכינים מוס גבינה: מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה.
2. מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת. מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד.
3. מרכיבים את המנה: ממלאים במוס עד 2/3 גובה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
4. מניחים מעל ב- 1/3 גובה הנוסף את המחית לבחירתכם.
צילום: דן פרץ





React to WordPress