מתכונים לשבועות: רביולי גבינות עשיר של מיכאל גרטופסקי
|
|
מתכון לרביולי גבינות של השף מיכאל גרטופסקי
חומרים:
100 גרם ריקוטה פרסקה
100 גרם גבינת עיזים רכה מפוררת ביד
50 גרם מסקרפונה
50 גרם מוצרלה מגורדת
50 גרם פרמז'ן מגורד
אגוז מוסקט מגורד לפי טעם
חצי קליפת לימון מגורדת
חופן עלי אורגנו קצוצים
בצק פסטה מרודד וקרוץ לעיגולים
שלוש עלי מרווה קרועים ביד
50גרם חמאה
שבבים של פקורינו הנוקד
צנוברים קלוים לעיטור
חופן קטן של עלי רוקט שטופים
אופן הכנה:
מערבבים את הגבינות למסה הומוגנית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים 25 גרם מילוי במרכז עיגול הפסטה, מקפלים לחצי ירח ומהדקים היטב.
מחממים מחבת וממיסים את החמאה עם עלי מרווה עד שהופכת לחומה ומניחים בצד, בינתיים חולטים את הרביולי במים רותחים כ-3 דקות, מעבירים למחבת ומזגגים אותם בחמאה.
מתבלים במלח ופלפל שחור, מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בעלי רוקט, צנוברים ,פקורינו ומעט שמן.
ומיכאל אומר:
פסטות ממולאות תמיד "עשו לי את זה". במקרה הנוכחי העושר של הגבינות השונות, במפגש עם חמאה חומה, מרווה ועלה פסטה - יוצר תחושת סיפוק והנאה בלתי רגילה.





React to WordPress