מתכון לטורטליני ריקוטה ברוטב עגבניות, שום ובזיליקום
חברת שטראוס מציעה מתכון טעים ולא משמין: איך עושים טורטליני במילוי ריקוטה, שום ושמן זית ברוטב עגבניות, חצילים ובזיליקום
טורטליני ריקוטה, שום ושמן זית ברוטב עגבניות, חצילים ובזיליקום
חומרים:
1 שקית טורטליני ריקוטה, שום ושמן זית של שטראוס פסטה מיה
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום קלוף ופרוס
1 חציל בלאדי שטוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ק"ג עגבניות קלופות וקצוצות (מומלץ עגבניות תמר)
מלח
פלפל שחור גרוס
סוכר לאיזון החומציות
חופן עלי בזיליקום טרי
אופן ההכנה:
• מחממים את שמן הזית במחבת כבדה מוסיפים את הבצל, השום והחצילים ומאדים מעל להבה בינונית במשך 6-7 דקות.
• מוסיפים למחבת את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות
• מתבלים במלח, פלפל וסוכר לפי הצורך
• מוסיפים את הטורטליני ישר מהשקית
• אם יש צורך לדלל מעט את הרוטב מוסיפים מים חמים
• מחממים יחד כ-5 דקות, מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים חם.





React to WordPress