מצרכים:
 
חבילת פסטה שבלולים או כל צורה קצרה אחרת
 
3 ביצים
 
250 גר` קוטג`
 
100 גר` גבינה צהובה
 
100 גר` גבינה בולגרית
 
גביע יוגורט דנונה
 
שמן זית (שופכת לפי העין )
 
3 כפות תבלין בזיליקום יבש
 
מלח/פלפל
 
 
אופן ההכנה:
 
לבשל את הפסטה עפ"י הוראות היצרן ולסנן היטב
 
לערבב בקערה את הפסטה עם יתר המצרכים
 
להעביר לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה
 
(אצלי בתנור כ-40 דק`, אוהבת שהפסטה למעלה נשרפת )
 
נכון כלום עבודה? תהנו