חומרים :

2 כוסות תותים

2 בננות

1 כוס פירות יער מוקפאים

1 כף סירופ אגבה

2 כפות גבישי קוזו (את גבישי הקוזו ניתן לקנות בחנויות הטבע)

אופן ההכנה :

לערבב את כל הפירות במהירות גבוה במג'ימיקס או ויטמיקס עד לקבלת מרקם קטיפתי ולהעביר לקערה עמוקה . .

בכוס להמיס את גבישי הקוזו במים פושרים ולערבב היטב עד לקבלת נוזל לבן.

 

 

הערה- שורש הקוזו ידוע כתרופת פלא עם סגולות מרפא רבות  . הוא טוב לבעיות מעיים וכאבי בטן מצוין להרגעת מערכת העיכול ומוסיף טעם נפלא ועדין לכל רוטב .

 

לשפוך את נוזל הקוזו למחבט קטן לחמם על אש בינונית ולהוסיף כף סירוב אגבה .

וכשהנוזל מתחיל להסמיך לשפוך מייד לקערה עם מחית הפירות ולערבב היטב . (הקוזו מעבה רטבים ומסמיך אותם נותן נפח וטקסטורה למנה המתוקה ).

לשפוך לכוסות ולקרר כשעה לפחות לפני ההגשה .