השקט שעליו לא מדברים.

תנאי עבודה במטבחים וזה לא קיים רק בישראל להפך באירופה המצב אפילו חמור יותר. כיום בישראל טבח שרוצה להיות טבח כי זה באופי שלו. פשוט עובד ללא תנאים.

רוב המסעדות לא משלמות שעות נוספות הידעתם??

אז כן ....

מעבר לזה שעות שבת חגים? זכויות סוציאליות ... רק עם אתם בני מזל.

ועכשיו לנקודשה אחרת:

עזבתי את עבודתי הישנה והתחלתי בפרוייקט נהדר שכעבור מספר ימים פשוט התפוצץ לי בפנים. כן הכל לרקע המטבח הישראלי. עזבתי מסעדה, הצתרפתי למסעדה אחרת והפתעה!! משהו קטן וסנובי קרה ממש מעבר לפינה המקום ישן פוצץ לי הכל בפנים ואסר למסעדה החדשה לעסיק אותי.

תתארו לכם שעזבתם משרד ממשלתי ועברתם למשרד קטן ופרטי בבעלות עצמאי ואז הבוס הישן שלכם פשוט אומר "לא אל תעסיקו אותה כי זה לא "מוסרי".

בן אדם רוצה להתקדם מחליף מקום עבודה אחד לאחר מתאמים מקצועים. כי המקום "האחר" שוות יותר גם בכיס וגם בנפש מציעה יותר ומתגמל יותר. 

ועכשיו נוסיף עובדה נוספת נניח שהייתי טבחית לא מקצועית לא איכותית ובאופן כללי עובד שההפסד שלו לא מחסיר משהו דינמי ואיכותי מהקבוצה עם כך אף אחד לא היה שם עלי קצוץ. והייתי מעניינת לכולם את הזרת הקטנה של הרגל.

 

אז כן המעסיק הישן שלי שרף לי מקום עבודה אחד. אין לדעת באיזו מסעדה עוד יודעים עלי?

עם כך פרנסתי נפגעה, כבודי כאדם והכי חשוב המוניטין שלי. ובמטבח אין משהו יותר חשוב ממונטין.

 

מודה כעסתי שליטה במידת הכעס שלי התערערה גם הסיטואציה היא מקום לתביעה משפטית. אבל זה בסדר זה כמאת מחמיא, כניראה סתם טבחית כמוני היא סוג של איום עם הוא צריך לנקוט אמצעים קיצונים. אבל זה בסדר אני יודעת שהחיים הם משחק סוג של שח-מט. כי גם חייל פשוט יכול להרוג מלך.

 

שיהיה לכולם חודש נהדר, אני רצה לבנות פרוייקט חדש.... תמיד שומרים בק-אפ לסוף.

 

קלרה