און לייף מחלקת זוג כרטיסים לרומיט וג'ולייט
מי מאיתנו לא מכיר את הסיפור של רומיאו ויוליה? בין אם גדלתם על הגירסא של פרנקו זפירלי משנת 68' או התאהבתם בליאונרדו דיקפריו ב-96' - אין מי שלא מכיר את הרומן הטרגי של וויליאם שייקספיר, ולא ראה לפחות גירסא אחת (בקולנוע, בטלוויזיה או בתאטרון) לסיפור האלמותי.
לכאורה, ניתן לתהות מדוע יוצאת עוד גרסא חדשה לסיפור הותיק, אבל כשמדובר ברומיאו ויוליה, התשובה ברורה מראש. והפעם, היא מגיעה עם יתרונות נוספים.
הראשון - התסריטאי, ג'וליאן פלוז, מי שאחראי לסדרת המופת הבריטית "דאונטון אבי", שהפכה כמעט מיד לאחת מסדרות הטלוויזיה החשובות ביותר של העשור האחרון, ולאובססיה פרטית שלנו. כל מי שמכיר ואוהב את הדמויות באחוזת דאונטון, יתאהב מיד בדמויות שפיתח פלוז.
השני - הקאסט מתהדר בשלל שחקנים מרשימים, ביניהן דמיאן לואיס (הומלנד), פול ג'יאמטי, ושלישיית הצעירים - היילי סטיינפלד, דאגלס בות' ואד ווסטוויק, אמנם פחות מוכרים, אך הם יוצרים לעצמם שם מאוד רציני בתעשייה.
בנוסף, האפטציה הנוכחית, היא הראשונה מזה 40 שנה שמצולמת בורונה, המקום המקורי בו נכתב הסיפור, והסרט כולל את הנופים הקסומים של איטליה. ולמען האמת, לא הייתם רוצים הפסקה מבורכת מכל סרטי האקשן, עתירי תעלולי הפעולה, שמציפים עכשיו את המסך?
הטריילר של "רומיאו וג'ולייט":
הסרט יעלה לאקרנים בארץ ב-24.10.2013 ואנחנו לא יכולים לחכות לשבת ולהתמוגג מול המסך. אתם באים?





React to WordPress