עם תחילת עונת האפרסמונים, הגיע הזמן לנפץ את אחד המיתוסים הכי מרתיעים על הפרי הזה. במשך שנים למדנו לפחד לא לאכול יותר מידי אפרסמונים, דבר העלול לגרום לחסימת מעיים. מי מאיתנו, שבתור ילד שקטף אפרסמונים ישר מהעץ ולא ידע שצריכים להבחיל אותם לפני האכילה, גם עלול להרתע מהפרי כתוצאה מתחושת העפיצות והיובש הנוראי שהורגשה בפה מיד לאחר הביס הראשון. 

 

 

הסלט הזה נולד ממש בטעות כתוצאה מפרוסת פרי שהושארה על קשר החיתוך ופגשה כמה טיפות של ליים. השידוך הפך להיסטוריה. אתם אתם מחפשים סלט מרענן, חדש וטעים ובעיקר עשיר בסיבים תזונתיים וויטמינים (בגלל האפרסמון) אז הנה הסלט עבורכם:

 

מצרכים:

ארבעה אפרסמונים קשים ומוצקים

צ'ילי

צרור כוסברה

מיץ לימון - משלושה לימונים או ליימים

מלח - קורט

פלפל שחור גרוס - קורט

 

אופן ההכנה:

לקלוף את האפרסמונים ולחתוך לקוביות קטנות.

לקצוץ דק מאוד את הצ'ילי.

לקצוץ את הכוסברה

להוסיף את מיץ הלימון, הפלפל והמלח

 

 

לעוד דברים טעימים בקרו בדף הפייסבוק שלי

בקרו בבלוג האוכל שלי