זו עוגת שחיתות אז פשוט תכינו אותה עם קמח לב וסוכר לבן, כי אין לה תקנה
 
להמיס בסיר כפול
400 גר שוקלד מריר מעולה
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
 
לנפות
2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
ולהוסיף
1 כוס פתיתי קוקוס
1+1/2 כוס סוכר לבן
1 שקית א.אפיה
לערבב
להוסיף לקערה
2/3 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרד מתפוז אחד
ומחצית מכל עניין השוקולד חלב קוקוס שלמעלה
 
לערבב, לאפות ב 170 מעלות כשעה, אולי קצת פחות
לא לשרוף!
כשהעוגה מוכנה, תנו לה להתקרר קצת, ואז צפו אותה במה שנשאר מהשוקולד חלב קוקוס מההתחלה.