שוקולד,קוקוס ותפוז:השחיתות המושלמת
גם שוקולד,גם תפוז וגם קוקוס-כמה גרוע זה יכול להיות? האמת,רחוק מזה
זו עוגת שחיתות אז פשוט תכינו אותה עם קמח לב וסוכר לבן, כי אין לה תקנה
להמיס בסיר כפול
400 גר שוקלד מריר מעולה
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
לנפות
2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
ולהוסיף
1 כוס פתיתי קוקוס
1+1/2 כוס סוכר לבן
1 שקית א.אפיה
לערבב
להוסיף לקערה
2/3 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרד מתפוז אחד
ומחצית מכל עניין השוקולד חלב קוקוס שלמעלה
לערבב, לאפות ב 170 מעלות כשעה, אולי קצת פחות
לא לשרוף!
כשהעוגה מוכנה, תנו לה להתקרר קצת, ואז צפו אותה במה שנשאר מהשוקולד חלב קוקוס מההתחלה.





React to WordPress