לביבות ירק אפויות
אמנם באיחור- אבל הייתי חייבת להוציא מרפי שלי את המתכון ללביבות המדהימות ולא מטוגנות
המתכון ללביבות האפויות והיפיפיות של רפי לחנוכה- אלטרנטיבה בריאה.
חומרים: צרור פטרוזיליה קצוצה דק
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
250 גרם גבינה לבנה
200 גרם גבינת פטה או צפתית
4 ביצים
1 בצל מגורד
כפית מלח
3 כפות קמח גדושות
כפית שטוחה אבקת אפייה
אופן ההכנה:
לחמם את התנור ל- 180 מעלות
לערבב את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה וכמובן לפורר את הגבינה המלוחה כשמערבבים הכול.
להוסיף קמח ואבקת אפייה ולערבב היטב.
לשמן תבנית שקעים-סיליקון , לצקת מהתערובת לתבניות עד מעט מעל לשני שליש.(או תבנית שקעים ממתכת ולהניח בשקעים מנג'טים).
לאפות בתנור במשך כ-40 דקות.





React to WordPress