חומרים: בצל גדול

3 שיני שום שלמות

6 עגבניות בינוניות

3 כפות רסק עגבניות

חמאה לטיגון  100 גר'

מים

חופן קטן של פטרוזיליה קצוצה

מעט סחוג או פלפל שחור לפי הטעם

מלח לפי הטעם

פפריקה מתוקה- כפית גדושה

 

אופן ההכנה:

לקצוץ את הבצל לחמם חמאה במחבת ולטגן, להוסיף את שיני השום השלמות עד השחמה. להוסיף 6 עגבניות חתוכות לרבעים ו- 3 כפות רסק עגבניות, לבשל עד לרתיחה ,להעביר לאש קטנה ולהמשיך כל הזמן לבחוש.

להוסיף פפריקה, מלח, סחוג או פלפל שחור, להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. אחרי 20 דקות על אש קטנה- להוסיף 3-4 כוסות מים ולהרתיח.

לרסק בבלנדר מוט עד לריסוק מירבי עד לרמת הסמיכות שמתאימה לכם.. לקשט עם פטרוזיליה קצוצה

להגיש חם ורפי הגדיל לעשות והגיש עם מקלות לחם שיפון קלוי.

בתיאבון