שלום לכולן/ם.

אצלנו בבית מקפידים רוב הזמן על תזונה נכונה משולבת באוכל טעים ומזין. זה מתבטא בלהכין סלטים בבית ולא לרכוש סלטים קנויים ואין כמו אוכל של אמא ואבא!!

אוכלים הרבה ירקות טריים וירקות בתנור, מרקים, קטניות,דגים, דייסות שיבולת שועל ו- הרבה טחינה וטחינה משומשום מלא עדיף!

לכן מאוד שמחתי שקיבלתי לטעימות את

 

 

 

 

                                                                                                         

 בפברואר, 2014

 

חדש מאחוה:

טחינה חצי חצי

טחינה עם 55%  שומשום מלא ללא תוספת מלח

הטחינה החדשה עשירה בסידן, ברזל, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים ובעלת טעם מעודן של טחינה גולמית משובחת.

תחקיר מיוחד של התוכנית "כלבוטק" קבע כי הטחינה הגולמית המלאה דלת הנתרן של חברת "אחוה" היא מהמשובחות מבחינת ערכיה התזונתיים והנה מהמומלצות ביותר

חברת "אחוה", היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה, משיקה מוצר חדש בתחום הטחינה: טחינה חצי חצי ? טחינה עם 55% שומשום מלא וללא תוספת מלח. הטחינה החדשה עשירה בסידן, ברזל, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים ובעלת טעם מעודן של טחינה גולמית משובחת. תחקיר מיוחד של התוכנית "כלבוטק" קבע כי הטחינה הגולמית המלאה דלת הנתרן של חברת "אחוה" היא מהמשובחות מבחינת ערכיה התזונתיים והנה מהמומלצות ביותר.

הטחינה החדשה של אחוה מיוצרת מזרעי שומשום איכותיים ללא תוספת מלח וללא השרייה במלח, דבר המפחית את ערכי הנתרן במוצר ומשפר את ערכיו הבריאותיים והתזונתיים.

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 15 ? 13 ? לאריזת 500 גרם.

להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

 

 

 

הטחינה המשגעת של "אחוה", כבר הכנתי ממנה סלט טחינה עם שום כתוש,מיץ לימון טרי והרבה, פטרוזיליה קצוצה שהפכה את הטחינה לירוקה ויפה ולא הוספתי בכלל מלח כי זה טעים בלי וגם יותר בריא. (אף אחד לא הרגיש :) )

למחרת הכנתי סירות חצילים בתנור והגשתי בעודם חמים ומעליהם; טחינה גלמית +סילאן.

טחינה כידוע לכם עשויה משומשום וזה אחד ממזונות העל, גם תורם לנו המון המון סידן לגוף, שבעיקר לנשים זה נחוץ, גם ברזל, סיבים תזונתיים ויטמינים ומינרליים (כמה טוב בטחינה).

הטחינה של אחוה היא דלה בנתרן, אזיי החגיגה היא כפולה ומכופלת וכידוע העולם הולך ומעלים את המלח מן המזון וטוב שכך.

הייתי במפעל באריאל וראיתי איך טוחנים וקולים את השומשום ובכלל את כל התהליך וזה עשה לי יופי של תיאבון.

 

מצרפת גם קומינקט שקיבלתי לעיונכם.