השקת תפריט האביב – הדר סיטי טאוור רמת גן
אולם האירועים של הדר סיטי טאוור משמש כמקום לאירועים, כמו בריתות, חתונות, כנסים של בנקאות,תיירות ועוד ועוד כהנה וכהנה אירועים שונים ואני הוזמנתי להשקת של תפריט האביב- עונת 2014, אמנם רצה הגורל ונפל האירוע על יום חורפי במיוחד, אבל עדיין אביב מסמל בשבילי, התחדשות, פריחה, אהבה ושמחות וזה בדיוק בזמן.
המיקום של מלון הדר סיטי טאוור נמצא על פרשת דרכים מרכזית ביותר - ממש בלב הארץ ותחנות רבות של אוטובוסים, חניונים ואף תחנת הרכבת נמצאת ממש בקרבה.
סיפר לנו על המקום הנפלא, מנכ"ל קבוצת הדר.
קצת מתכונים מבית אולמי הדר- השף קוצ'יקי:
מדליוני עוף בפירות יבשים ויין על גראטן תפוח אדמה וזוקיני
של השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג
חומרים:
3 יח' סטייק פרגית (לבקש מהקצב לפתוח למילוי)
300 גרם חזה עוף טחון
2 בצלים בינוניים
1 כף מלח שולחן
חצי כפית פלפל לבן
150 גרם פירות יבשים מגוונים (משמש, שזיף, תאנה, חמוציות, צימוקים וכו..)
3 יח קישוא זוקיני ירוק - עדיף צר
3 יח תפוחי אדמה גדולים
5 כפות סילאן
1 כף ברנדי
אופן הכנה למילוי:
קולפים את הבצלים, חותכים לקוביות קטנות ומטגנים עד להזהבה,
את הפירות יבשים חותכים לרצועות דקות ומוסיפים לבצל ומטגנים יחד קלות.
מצננים את הבצל והפירות יבשים למשך כחצי שעה ומערבבים עד להומוגניות עם החזה עוף הטחון.
אופן המילוי:
מניחים על משטח עבודה את הפרגיות (עם העור כלפי מטה) ויוצקים מהמילוי שכבה בעובי כחצי ס"מ מעל ומגלגלים תוך כדי הידוק הפרגית.
את הסילאן והברנדי מערבבים יחד ומורחים על "בלוטין" העוף שנוצר.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 45 דקות.
מצננים במקרר למשך שעתיים ופורסים למדליונים בעובי 1 ס"מ כאשר כל מנה הינה 6 מדליונים.
גראטן:
את התפוחי אדמה הקלופים והזוקיני פורסים דק מאוד ומניחים בתבנית משומנת היטב.
מעל מורחים שמן זית ומלח שולחן ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות
לרוטב:
מצמצמים יין אדום במחבת ומוסיפים את המשקע שנוצר בתבנית של העוף הממולא ומצמצמים עד להסמכה.
הגשה:
במרכז צלחת עגולה מסדרים שתי שורות של הגרטן תפ"א והזוקיני, ביניהם מסדרים את מדליוני העוף ויוצקים מעט רוטב מעל.
בס"ד
פילה דניס צרוב על קרפצ'ו סלק
של השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג
חומרים:
6 יחידות פילה דניס במשקל 130 - 150 ליחידה עם עור
5 כפות שמן זית
1 כף מלח אטלנטי
רבע כפית משחת ווסאבי
2 סלקים בינוניים
מיץ מלימון אחד טרי
אופן ההכנה:
מקלפים את הסלק ופורסים לפרוסות דקות (1-2 מ"מ) ומעבירים לכלי עם מים וקרח.
חוצים את פילה הדניס באלכסון ומורחים בחצי מכמות השמן זית, משחת הוואסבי וכפית מלח אטלנטי.
מחמים מחבת (טפלון) על גז לחום גבוהה וצורבים את פילה הדניס משני צדיו כאשר העור כלפי מעלה ראשית.
הגשה:
מניחים את פרוסות הסלק במרכז הצלחת, מזלפים שמן זית, מיץ לימון ומלח ומניחים את פילה הדגים מעל כדי שחום הדגים ירכך מעט את הסלק.
(את הסלק יש להעביר מהמים והקרח ראשית לנייר סופג לכמה דקות)
בתאבון
בזכות התפריט העשיר, המיקום המושלם, העיצוב והשירות המוקפד, הפך מתחם הדר סיטי טאואר כמקור עלייה לרגל כחלק בלתי נפרד מהסצנה העסקית בישראל, הנוהגת לקיים במקום: כנסים, ימי עיון והשקות. הדר סיטי טאואר ברמת גן ביססה את מעמדה בשנים האחרונות גם כמתחם נחשב לאירועים פרטיים בינהם: חופות וקידושין, חגיגות מצווה, הרמות כוסית ועוד. במקום ניתן לארח עד 1,000 איש וליהנות מחנייה צמודה ומיקום נגיש במרכז, ליד רכבת ישראל ועם גישה נוחה לנתיבי איילון.
**הדר סיטי טאואר רמת גן***
רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג
לפרטים נוספים והזמנות: טל' 03.7514141
פרטים נוספים באתר הבית: www.hadarcitytower.co.il
שה קצ'וקי המוכשר וטעמנו גם מנפלאות, ואני מדגישה- ממטעמי הקינוחים של הקונדיטור הנפלא.היה צבעוני, מתוק ומרענן ויש לציין כי המבחר הוא עצום בשטח הקינוחים. אהבתי מאוד מאוד
בפסח אף תקיים חברת הקיטרינג "הדרים" אירוע ענק בקורפו-יוון דרך חברת "מפעלי תיירות"
האוכל היה טעים מאוד, צבעוני ויפה ואף מגוון.
אז מה היה לנו בתפריט:
נשנושים לראשונות- שבלול סלמון במיונז וואסבי וסלט שורשים - מנה טעימה,מזינה וצבעונית - מאוד אהבתי.
טרטר סלמון טעים מרענן, רול קובני שאני לא טעמתי, אבל החברות אמרו שטעים מאוד ושווה.
סביצ'ה דניס מעקצץ ומרענן, צבעוני ויפה מוגש בתוך כוס, מוצג מאוד יפה. ממליצה בכל פה!
אהבתי גם את העיקרית של אסאדו על פירה עם פורצ'יני. המנה פשוט יפיפיה, הפירה קטיפתי וטעים מאוד.מנת הבשר משביעה ומשביעת רצון.
פחות אהבתי ,ואחרים יותר את מדליוני העוף על גרטן תפוחי אדמה וזוקיני. כי אני פשוט מעדיפה בשר על עוף.
ולקינוח, מנות אחרונות מרהיבות ביופיין, צבעוניות, מפתיעות, מבחר עצום וכל הכבוד לקונדיטור החביב.
ממליצה לכם חברות וחברים לעשות את האירוע הבא שלכם בהדר סיטי טאוור. כל הכבוד!





React to WordPress