סלט דואט כרובים
הסלט הזה משלב בין כרוב לבן לאדום, הוא טעים, בריא, מתאים לילדים ולמבוגרים והכי חשוב: מצריך 5 דקות הכנה
מרכיבים:
1/2 כרוב לבן חתוך לשיפונד
1/2 כרוב אדום חתוך לשיפונד
50-70 גר חמוציות
50-70 גר פקאן סיני קצוץ גס
50 גר בוטנים קלויים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן חטיף הודי
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס סילאן
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
2 שום כתוש
1/4 כוס סויה
מלח+פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
בקערה חותכים כל מרכיב מהסלט בנפרד.
הכנת הרוטב:
מערבבים יחד את חומרי הקבוצה הראשונה במעבד מזון.
מזליפים לאט לאט את השמן פנימה.
הרכבה:
מערבבים בתוך שקית את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב ומגישים.
מרכיבים:
1/2 כרוב לבן חתוך לשיפונד
1/2 כרוב אדום חתוך לשיפונד
50-70 גר חמוציות
50-70 גר פקאן סיני קצוץ גס
50 גר בוטנים קלויים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן חטיף הודי
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס סילאן
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
2 שום כתוש
1/4 כוס סויה
מלח+פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
בקערה חותכים כל מרכיב מהסלט בנפרד.
הכנת הרוטב:
מערבבים יחד את חומרי הקבוצה הראשונה במעבד מזון.
מזליפים לאט לאט את השמן פנימה.
הרכבה:
מערבבים בתוך שקית את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב ומגישים.
מרכיבים:
1/2 כרוב לבן חתוך לשיפונד
1/2 כרוב אדום חתוך לשיפונד
50-70 גר חמוציות
50-70 גר פקאן סיני קצוץ גס
50 גר בוטנים קלויים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן חטיף הודי
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס סילאן
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
2 שום כתוש
1/4 כוס סויה
מלח+פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
בקערה חותכים כל מרכיב מהסלט בנפרד.
הכנת הרוטב:
מערבבים יחד את חומרי הקבוצה הראשונה במעבד מזון.
מזליפים לאט לאט את השמן פנימה.
הרכבה:
מערבבים בתוך שקית את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב ומגישים.
מרכיבים:
1/2 כרוב לבן חתוך לשיפונד
1/2 כרוב אדום חתוך לשיפונד
50-70 גר חמוציות
50-70 גר פקאן סיני קצוץ גס
50 גר בוטנים קלויים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן חטיף הודי
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס סילאן
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
2 שום כתוש
1/4 כוס סויה
מלח+פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
בקערה חותכים כל מרכיב מהסלט בנפרד.
הכנת הרוטב:
מערבבים יחד את חומרי הקבוצה הראשונה במעבד מזון.
מזליפים לאט לאט את השמן פנימה.
הרכבה:
מערבבים בתוך שקית את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב ומגישים.
המתכון מתוך סדנת בישול של הורים וילדים ברשת "לגעת באוכל" שתתקיים ב-24 למרץ





React to WordPress