גם ריבר תשתתף בפסטיבל שף תאכל 17-28 לאוגוסט
פסטיבל שף תאכל ה 18 יוצא לדרך! בתאריכי 17-28 לאוגוסט, לפני סוף החופש ועם שוך הסערה, אפשר להינות במגוון מסעדות ברחבי הארץ ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב 79 ש"ח, (סופ"ש 89 ש"ח).
בפסטיבל שף תאכל השנה, ישולבו גם מנות לטבעוניים ומנות ילדים במגוון מסעדות.
יצאתי לבדוק את מנות 'שף תאכל' של רשת ריבר האסייתית (בסניף התל אביבי). האמת שהמנה הראשונה שפתחה לנו את הערב והתיאבון נשמעת בנאלי, אך היא מפתיעה: 'סלט יוגיסטי' - גזר, סלק, מלפפון, כרוב סגול, בצל סגול, בוטנים ונבטי חמניה, בוינגרט צ?ילי וליים.
ובכן - זה רק נשמע בנאלי. הסלט היה רענן, קיצי ויותר מזה - חרפרף! איזה כיף לפתוח את הערב עם מנה רעננה ומקפיצה שכזו. עוד טעמנו רצועות עוף ברוטב צ?ילי סאקי. עוף בצי'לי - זה דיי בסיסי, אך הסאקה נותן פה עידון בטעמים שיוצר מנה מעניינת.
שמחנו לשמוע שגם קומבינציית סושי נכללת בפסטיבל 'שף תאכל' - הפעם תוכלו לדגום מן קומבינציית המאקי בה ניתן לבחור בדג הים: סלמון, דניס, בס, טונה אדומה. 8 אינסיידאאוט, 4 מאקי טמפורה (12 יח'). אפשר לעשות שינוים על פי דרישת הלקוח! זה בהחלט יוצר דיל שווה.
גולת הכותרת של הערב היתה 'הקימונו הירוק' עם אטריות ביצים עם נתחי עוף, עלי תרד, בוק צ?וי, זוקיני, שעועית ירוקה, ברוקולי ובצל ירוק. אנחנו ביקשנו את המנה הזו חריפה מעט וזכינו לחגיגה של טעמים. פשוט מנה מעולה, למרות חלב הקוקוס המנה קרמית במידה ולא כבדה. החריפות שהוספנו נתנה את הטון מול חלב הקוקוס ושלל הירקות הירוקים עשו שמח בפה ובלב. פשוט תענוג של מנה - בייחוד עם הברוקולי נהדר! אי אפשר להפסיק לאכול!
קינחנו במיני עוגת גבינה עם קרם פירות יער ומנגו. לצד פאדג' שוקולד עם כדור גלידת וניל עוגיות. סיום מנות לערב פשוט וטעים - בייחוד הפאדג' הנימוח והעסיסי.
ריבר
אבן גבירול 30 ת"א
ובשאר הסניפים בארץ
לרשימת המסעדות המפורטת:





React to WordPress