גם סושי אושי-אושי משתתף ב'שף תאכל' 17-28 לאוגוסט
'שף תאכל' מספר 18 יוצא לדרך. בתאריכי 17-28 לאוגוסט יתקיים במסעדות רבות ברחבי הארץ פסטיבל 'שף תאכל' בו תוכלו להינות ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב 79 ש"ח בלבד במסעדות המשתתפו בפסטיבל (89 במהלך סוף השבוע).
גם 'אושי אושי' סניף יגאל אלון בתל אביב משתתפת השנה בפסטיבל. 'אושי אושי' הינה מסעדה אסייתית מהירה מבית היוצר של 'סוהו' הראשונאית.
תחילה פתחנו עם מנת סלט טופו נהדר עם טופו בטריאקי, מלפפון, אבוקדו, קריספי בטטה, בייבי מיקס ושמשום. סלט מעולה, רענן וקליל. פריכות הקריספי בטטה עטפה כל ביס בקראנצ'יות. הטופו היה עסיסי והכל יצר שילוב נהדר (שלא נתקלנו במקומות אחרים).
עוד טעמנו מרק מיסו נודל סופ חביב - עם אטריות זכוכית, טמגו, תירס, אספרגוס, צ'ילי ובצל ירוק.
ב'אושי אושי' מציעים לשף תאכל מגוון סושי ספיישלים ופה - יש להם נקודת ייתרון חזקה ביותר. שני הרולים המיוחדים שניסינו היו נהדרים.
הראשון 'שאוקן' עם טונה אדומה, סלמון, אבוקדו, במעטפת טונה אדומה צרובה עם טוביקו אדום וקרם וואסבי. השני - 'רד דרגון' עם טמגו, אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק, סלמון צרוב, עירית, שומשום וצ'ילי חריף. שני הרולים היו יפים בהגשתם. בנוסף בשני הרולים היה עקצוץ חריפות מענג. האחד עם קרם הוואסבי והשני עם הצ'ילי החריף. פשוט מעדן.
ה'שאוקן' הוגש עם שלל טוביקו אדום שהוסיף באופן מפתיע רעננות לכל ביס. פשוט לאסוף ולהתענג. המקצועיות בסושי פה גם התבטאה בשכבה אורז דקה יחסית שהצליחה להחזיק את כל תוספות הרול מבלי שיתפרק. אנחנו מאוד אהבנו!
כל שנותר הוא לרשום לפניכם 17-28 אוגוסט - לפרגן לעצמכם קצת יותר, בטיפה פחות בכיס!
לרשימת המסעדות ופרטים נוספים
http://chef-tochal.walla.co.il/





React to WordPress