אנו, ב"פודסטפס", מתמחים בסדנאות בישול לחברות, כדוגמת אירועי חברה: (גיבוש צוות העובדים, ישיבות ופגישות עסקים, סדנאות בישול צ'ופר לאורחים מחו"ל, חגיגת סיום פרויקטים, פרידה מעובד/ת, הרמות כוסית ואף ציון סדנאות המתאימות לעונות השנה או לחגים.

 

סדנאות בישול לחברות מתקיימות במתחם פודסטפס מציעות למשתתפים חוויה ייחודית ומגבשת, המצטרפת ליין טוב, מוזיקה שנבחרה בקפידה, מגוון עשיר של מנות ממתכוניהם של מיטב השפים שלנו אותם המשתתפים מכינים בעזרת מתכונים איכותיים של מיטב צוות השפים שלנו, ואווירה שאף אחד מהעובדים לא יישאר אדיש אליה.

כבר למעלה מעשור, "פודסטפס" מובילה את החוויה הקולינרית באירועי החברות הגדולות בישראל ומגלה למשתתפים רבים מגוון רחב של מטבחים, סגנונות בישול ייחודיים וצוות שפים בעלי ניסיון והשכלה קולינרית מהאיכותיות בישראל- שפים שגם הקשובים למשתתפים ומיומנים בהנחיית קבוצות- גם למשתתפים שמגיעים גם כאלו ללא ידע מוקדם בבישול.

 

אז, מה כוללות סדנאות הבישול? קבלת פנים, הסברהרצאה קצרה מפי על ידי השף על הפעילות, חומרי הגלם, והעבודה במטבח, וחלקות המתכונים, עבודה מעשית של המשתתפים ולבסוף ארוחת סיום משותפת של כל מה שכולם שבישלנו. הסדנא מלווה לכל אורכה במוזיקה איכותית ויין ללא הגבלה.

 

את הסדנאות אפשר ואפילו מומלץ לשדרג בכמה עם פעילויות משלימות כגון תחרות "קרב סכינים", סיורי שוק וטעימות, הרצאות בנושאים מגוונים (החל מיין ועד קולינריה ותזונה נכונה), או סדנאות בישול דינמיות שבמרכזון עומד הרעיון של התנסות, למידה חווייתית ושיקוף תהליכים אוירגוניים. דרך עבודת הצוות במתחם "פודסטפס", סיורי שוק וטעימות ומגוון הרצאות בנושאים מגוונים, החל מיין ועד קולינריה ותזונה נכונה.

 

צוות "פודסטפס" והשפים פתוח לרעיונות, בקשות, רצונות או כל דבר אחר בכדי שחוויית סדנת הבישול תהיה שלמה וכמובן שתתאים לקבוצת העובדים שלכם.