אז מה צריך?

200 גרם שוקולד מריר איכותי
6 ביצים
 

חמש דקות הכנה

ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי (בקערה מעל סיר עם מים רותחים) ונותנים לו כמה דקות להתקרר. מפרידים את הביצים. את הלבנים מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף יציב. אם רוצים בשלב הזה אפשר להוסיף קצת סוכר תוך כדי הקצפה. את הצהובים טורפים קצת עם מטרפה כדי להגיע למרקם אחיד.

 

 

מערבבים בהדרגה את השוקולד עם הצהובים. אחרי שהצהובים נטמעו בשוקולד מתחילים לקפל כל פעם קצת גם את הקצף פנימה (שימו לב – את הקצף לקפל עם מרית ולא לטרוף כמו שיכול להשתמע בטעות מהתמונה). מעבירים לכוסות ולהתייצבות במקרר לפחות שעתיים.