בחירות אפנתיות
נקודת האמצע
מי? מותג הנעליים, התיקים והאביזרים CHARLES & KEITH נחת ב'ארץ הקודש בחודש פברואר האחרון ופתח את חנות הדגל בקניון הגדול בפתח תקווה לצד 12 סניפים נוספים.
צילום - שוקה כהן
צילום - שוקה כהן
מה? המותג הסינגפורי CHARLES & KEITH הוא המכסה האולטימטיבי לכל הנשים -חובבות עקבי הביניים- המעוניינות בתוספת גובה סבירה ושמירה על עמידה יציבה. בלא מעט חנויות בהן אני מסתובבת, אני מגלה שזו משימה מאתגרת למידי למצוא נעלי עקב המעניקות תוספת של כמה סנטימטרים שיהיו גם ייצוגיות, איכותיות ובמחיר סביר.
ב- CHARLES & KEITH יש מגוון מכובד של 'עקבי ביניים' מסוגים ודגמים שונים: עקבי עץ, פלטפורמה, עקבי רוקי ועד סוליות טרקטור משוננות וגסות. נדמה שהמותג יודע היטב עד כמה מציאת עקבים המעניקים את תוספת הגובה הנדרשת, תוך שמירה על יציבות מבלי להזדקק לאחר מכן לכירופרקטור היא מצרך מבוקש
מכל מקום, גם נשים שמוכנות להכניס את כף רגלן רק לנעל שטוחה, או מנגד אלו שלא תתפסו אותן עם עקב שהוא לא פחות מסיכה, תמצאנה כאן אוסף מרשים של סנדלים. העונה, אימץ המותג את צבעי הכחול, כסף מטאלי ויש גם לא מעט סנדלים בגוונים ייחודים יותר כמו: אדום וגווני פיסטוק, וורוד ואפילו צהוב לימוני.
צילום - יחסי ציבור חול
צילום - יחסי ציבור חול
סנדלים גם לאלו שלא מוותרות על עקבים - צילום יחסי ציבור חול
לכבוד הבחירות: 30% הנחה לחברי מועדון DREAM CARD ולמצטרפים חדשים. ובנוסף, 10% צבירת Cash Back.
הפייבוריט שלי: סוליית הטרקטור הגסה בשילוב רצועות כסופות, עם עקב שצועק נ-ו-ח-ו-ת זהו סנדל שמוסיף תחכום ועניין לכל שמלה ארוכה בגזרה משוחררת וישתלב גם במראה ג'ינסי בלתי מתאמץ.
אפשר להתחיל עמן את שגרת הבוקר כשממהרים להחתים כרטיס בעבודה, לדלג עמן אחה"צ לטיפול שיניים עם הגדול ומשם לחוג הכדורסל עם הקטן.
ללא ספק, סנדל שהוא בן לוויה אופטימלי ומיוחד לימים הבלתי נגמרים.
צילום - יחסי ציבור חול
כמי שנצמדת לעקבי אמצע, עוד דגם אטרקטיבי שמצאתי כאן הם הסנדלים הכחולים.
שילוב של צבע כחול רויאל, עיצוב מינימליסטי ושיקי של רצועות ותוספת נוחה של עקבי עץ ההופכים אותו לסנדל הכי נכון, מעודכן וקלאסי בעיני. ויש גם שידוך לאותו סנדל: אאוטפיט לבן לקבלת מראה קלאסי ונקי.
צילום - יחסי ציבור חול
צילום - יחסי ציבור חול
אזהרת מסע: כל מי שיש לה אובססיה לתיקים, תבין מיד שטמנו לה כאן מלכודת אקססוריז
.ניכר שהשקיעו כאן מחשבה בעיצוב החנות ובסידור המדפים. אוסף התיקים המוצגים על המדף נהנים מרעננות לא מתאמצת, מבחירה מדויקת של צבעים, טקסטורות ודגמים. אישוני העין עורכים כאן באופן מיידי חיבור בין התיקים לבין קולקציית הנעליים לקבלת אאוטפיט מותאם ומושלם. (מעניין שבלא מעט חנויות לממכר נעליים, בהם מוכרים גם תיקים, עדיין קניית נעליים לא מלווה בתשוקה עזה להושטת יד גם לתיק) כאן, זה לא יקרה. להפך, סידורי המדפים גורמים לתופעה הפוכה: קניית נעלים בהתאמה לקניית תיק. בקיצור, איטס קומפליקטייד. ראו הוזהרתן
http://www.charleskeith.com/INTLStore/CK/landingpage
צילום - יחסי ציבור חול
צילום - יחסי ציבור חול
צילום - יחסי ציבור חול
באווירה של נונשלנטיות
מי? ברשת פרופיל המכנה עצמה רשת חנויות בוטיק עם קונספט, תמצאו פריטי ביגוד בסגנון בלתי מתאמץ בתוספת אקססוריז.
מה? גם העונה 'פרופיל' מבקשת לצייד אותנו בלוק של 'זרקתי עלי משהו' שאפשר להתחיל עמו את היום בעבודה ולהשתדרג עמו גם לאירועים נוספים חגיגיים יותר עם תוספת אקססורי מתאימה. העונה תמצאו כאן אוסף נאה של חולצות מכופתרות, מכנסיים, שמלות בשלל גזרות ופרינטים מגוונים.
חלק מפריטי הלבוש קרובים לגוף, אחרים רחוקים יותר ממנו ובכולם בולטת צבעוניות נעימה לעין, כזו שלא מתקשקשת יתר על המידה. מצאתי שם חולצה עם פרינטים של הדפסי כוכבים זעירים על רקע לבן שתשתלב נהדר עם מכנס ג'ינס או כותנה לפגישות עסקיות ועוד כמה פריטים המלמדים אותנו שיעור מאלף על נונשלנטיות במיטבה.
קולקציית אביב 2015- פרופיל מתוך אתר הפייסבוק
לכבוד הבחירות: בפרופיל החליטו על יום ללא מע"מ.
הפייבוריט שלי: כמי שמאוהבת קשות בבד הדנים, בחרתי בג'ינס משופשף עם תוספות של טלאים ומיני קרעים, אליהם מצטרפת חולצה פסים לבנה עם קווים שחורים דקים שכל כולה שיק אגבי ותוספת של זריקת צבע בדמות קלאץ' אדום.
וזו הבחירה שלי
אזהרת מסע: לפני הקנייה, תנו הצצה בהרכב הבד ותזכרו כי האביב הוא סימן לקיץ המתקרב בצעדי ענק ולמי שנוטה להזיע, רצוי להימנע מבדים עם הרכב אחוז גבוה של פוליאסטר או לייקרה.
כי בייסיק - הכי יפה
מי: מותג האפנה פוקס בהנהלת הראל ויזל מציג אפנת קז'ואל -בייסיק לכל המשפחה מנשים ועד טף.
מה? עבור לא מעט צרכנים וצרכניות, המותג 'פוקס' הוא שם נרדף לפריטי ביגוד לילדים ולטף.
אז לאותן אמהות שמגיעות היישר למחלקת הילדים והתינוקות בפוקס כדי להצטייד בחולצות, מכנסיים ושלל טרנינגים לצאצאים, כדאי להתרכז ביום הבחירות במדפים הנשיים ולהתחיל בחיוך.
בקולקציית חולצות הבייסיק ? קז'ואל שהם כמובן המאסט בכל ארון נשי, תמצאו העונה את אייקון ה-SMILEY. אז אחרי שעברתן יום מעצבן עם הבוס בעבודה, אפשר ללבוש אותה לסידורים והסעות לחוגים ולקוות להמשך יום יותר מחויך.
חוצמזה, תמצאו העונה במלתחה הנשית של פוקס גם שמלות מקסי עם כתפיות דקות, עם שרוול וללא שרוול. פריט המגלם 'נוחות יומיומיות'. רוב השמלות הן מבדים כביסים ואינן דורשות גיהוץ ורק בינינו גם קמטים קלים לא יקלקלו לנו את חוסר הנוחות
גם פריטי הג'ינס תופסים מקום מכובד באוסף הנשי- הקיצי החל מחולצות ג'ינס ללא שרוול, ועד שמלות גי'נס באורך ומידי, מכנסי גי'נס בגזרה רפויה ואוברול ג'ינס. רוב בדי הג'ינס הם דקיקים וקלילים בהתאמה לעונה .
צילום - יחסי ציבור פוקס
צילום - יחסי ציבור פוקס
צילום - יחסי ציבור פוקס
לכבוד הבחירות: 30% הנחה לחברי מועדון DREAM CARD מקבוצת פוקס ולמצטרפים חדשים. ובנוסף, 10% צבירת Cash Back.
הפייבוריט שלי: קולקציית שמלות הג'ינס, כי הבד נעים ודק, כי קל לחבר לשמלת הג'ינס כל אקססורי לשדרוג ההופעה, כי כל מי שמבקשת לטשטש את אזורי הפורענות 'אגן' ו'בטן' תגלה כי הגזרה עושה כאן עבודה נאמנה.
צילום - יחסי ציבור פוקס
אזהרת מסע: נכון שאיבר החישה שלנו ? העיניים- הרגיל אותנו לגשת ישירות למחלקת הילדים בפוקס ונראה שהעונה הפיתוי - גדול פי כמה. קולקציית הילדים עדכנית, קולית ואפשר למצוא בה חולצות עם מגוון גרפיקות מדליקות במנעד צבעים נרחב. העונה יש פריטים בלבן, אדום , ירוק וכחול לצד גוונים פסטליים מתקתקים.
אז אל תשכחנה שיום שלישי הקרוב, הוא בשבילכן יום האישה ולא יום המשפחה.
https://www.fox.co.il/
בשם הצניעות
מי: לורד קיטש היא רשת הפונה לנשים שאוהבות אפנה צנועה ומציעה שיח אפנתי המעדיף יותר לכסות מאשר לגלות. היא פונה גם לנשים חילוניות וגם לנשים מהמגזר הדתי.
מה? לצד מכנסיים וגופיות, תמצאו כאן גם פריטי אפנה היוצרים חיבור בין טרנדיות, אפנה וכסות, כמו: חצאיות מידי, חצאיות מתחת לברך, לצד שמלות מקסי ושמלות באורך של מתחת הברך וסרפנים המאפשרים וורסטיליות בבחירת פריטי לבוש עליונים.
לורד קיטש טוניקה בסגנון אתני צילום - גלעד בר שליו
צילום - גלעד בר שליו
לכבוד הבחירות: 50 ? מתנה על כל קנייה ב-300 ? ומעלה
הפייבוריט שלי: קודם כל, צניעות ואפנתיות בהחלט יכולות לדור יחדיו ופריטים צנועים לא חייבים להיות בהכרח שם נרדף ליאכנע וסבתא רבתא. כמי שמוזמנת ללא מעט אירועים משפחתיים דתיים, אני רוכשת מידי עונה גם כמה פריטי 'בית כנסת' וללא ספק, החצאית הפרחונית הזו שהיא אביבית ומלבלבת תשתלב נפלא עם חולצה לבנה ונעלי עקב, בתקווה שאחרי עמידה על עקבים בתפילת שחרית ומוסף לא אגיע לאורטופדית ב' באיכילוב
.לורד קיטש - צילום גלעד בר שליו
אזהרת מסע: לורד קיטש היא בדיוק מסוג החנויות שצריך להגיע אליהן עם הרבה סבלנות ואולי אפילו עם חברה טובה (לא עם הבעל -
) ופשוט למדוד... מובטח לכן שתצאו משם עם תובנה כי 'אפנה וצניעות' הן לא מילים מקבילות.
קנייה בקליק
מי: אתר האפנה BUCCA המבוסס על ייבוא אישי של בעלת האתר- דניאל סגל - מיועד לכל אלו שלא מעוניינות בשופינג עם כל "עם ישראל ואשתו" ביום הבחירות ובוחרת בקניות אונליין.
מה: האתר מציע מבחר בגדים ונעליים- פרי קניינות אישית של סגל- שקיבצה כאן את כל הפריטים העונתיים הייחודים האהובים עליה. תוכלו למצוא כאן למשל את אותה חצאית מידי ספלאש נפוחה עם קפלים באורך מידי, או את המעיל החורפי הקלאסי 'ג'קי או' בגוון קאמל עם סגירה כפולה מסורתית של כפתורים. ויש כמובן גם חולצות מכופתרות נשיות עם פרינטים, חולצות בייסיק, שמלות ושאר פריטי לבוש.
צילום מסך מתוך אתר BUCCA
צילום מסך מתוך אתרBUCCA
האתר שם דגש על חווית השירות- מענה מהיר ללקוחות ובנוסף, מאפשר גם תשלום במזומן לטובת אלו שלא מעוניינים שכרטיס האשראי שלהם יתגלגל ברחבי הרשת. התשלום הוא במזומן במעמד קבלת הבגדים עד הבית באמצעות שליח.
הפייבוריט שלי: חולצה מכופתרת עם פרינטים של זברות, כי חולצה מכופתרת היא תמיד החברה הכי טובה שלנו לימים של פגישות רשמיות והיא תראה מצוין עם מכנס מחויט או חצאית ונעלי עקב.
צילום מסך מתוך אתר BUCCA
אזהרת מסע: בחירת פריטים לבנים יכולה להתגלות כבעייתית בהזמנות אונליין. אם אתן בענייני פריטים לבנים לא שקופים, וודאו מראש עם שירות הלקוחות שמדובר בפריט לבן אטום ותחסכו מראש את הטרטור שבהחזרת פריטים.
http://www.bucca.co.il/





React to WordPress