מתכון לגלידה טרופית ביתית
בטח יצא לכם להתבונן ברשימת המרכיבים המופיעה על גבי מיכלי הפלסטיק שבהם מוכרים גלידה בסופרמרקט. ובטח יצא לכם לחשוב שזה בכלל לא נשמע כמו משהו שמרכיב אוכל. אתם יכולים להכין בבית גלידה טרופית ביתית מעולה תוך כמה דקות, ללא צורך בציוד מיוחד
המצרכים:
2 מנגו קלופים וחתוכים
4-5 פרוסות אננס מיובש ללא סוכר
5-8 תמרים מגולענים, תלוי במתיקות הרצויה
חופן אגוזי קשיו שהושרו כשעה במי ברז
כף זרעי צ'יה שהושרו כשעה ברבע כוס מי ברז
5 כוסות קרח
אופן ההכנה:
טוחנים היטב בבלנדר את כל המצרכים מלבד הקרח. לאחר שכל התערובת היא במרקם אחיד, נוסיף את הקרח. אפשר להגיש מיד בצלוחיות אישיות או להקפיא ולהוציא כשמתחשק
**הסדנה של עינבר נערכה בגינת אוכל משק הלברכט בביתן אהרון. במסגרת הפעילות של גינת האוכל הכפרית נערכות סדנאות אוכל שונות ומגוונות, מאפייה צרפתית דרך מטבח איטלקי ועד בישול גלילי. לפרטים על הסדנאות הבאות





React to WordPress