קודם כל, כדאי להעדיף מוצרים עם כמה שפחות תוספים, כמה שיותר קרובים למקור.
אם אתם רוצים להפחית במתוק, שזה תמיד עדיף, כדאי להעדיף דבש, או סילאן, ואפילו סוכר קנים – על פני סוכר לבן.
תדאגו שיהיו לכם בבית אורז מלא, טחינה מלאה, וקמח מלא מכל הסוגים.
גם הלחם שלכם צריך להיות פשוט: קמח, מים ואולי שמרים.
שמן הזית שלכם – יכול להיות מזיתים מקומיים ועשוי בכבישה קרה. הכי פשוטה והכי טובה. אם כבר מקומי – מוצרי החלב שלכם יכולים להיות מקומיים, וכך גם הפירות והירקות שלכם.
פשוט תשנו את איך שאתם מסתכלים על האוכל שלכם. נורא פשוט.