מכירים את זה שלרבים מאיתנו יש מיני תובנות בחיים שאנו מחלקים אותם לימים של לפני לעומת הימים של אחרי? כאוהבת ירקות ופירות מושבעת, מתחלקים חיי המטבח שלי לימים של לפני המצאת המסטר סלייסר ולאחרי. למי שטרם פגש בו (יש עוד כאלו?) אני שמחה לספק חוייה כפולה של 1+1 באותה כתבה.
את המסטר סלייסר מבית כרמל דיירקט אני לא מורידה מהשייש. אין לו מקום בארון, כי את מרבית שעותיו הוא עושה בין שימוש, לרחצה ויבוש. היש לכם עוד אביזר כזה? אז לי יש עוד אחד שגם הוא מבית כרמל דיירקט וזכיתי להתנסות ולהינות ממנו ממש לאחרונה.
אם יש תהליך במטבח שאני ממש לא מתחברת אליו הוא זמן ההמתנה להפשרת מיני מזון שאני זקוקה להם לארוחה. גם אם אני מתכננת מראש לא תמיד מזדמן לי להפשיר את הבשרים לסוגיהם, את הסיגרים, הירקות הקפואים ודומיהם מספיק זמן לפני הכנת הארוחה. וגם לצורך הזה נולד פתרון גאוני "אח" למוצר השנה המסטר סלייסר, ולספירל סלייסר : משטח ההפשרה לכל סוגי המזון SLICER Defrosting board .
משטח ייחודי להפשרה מהירה של כל סוגי המזון המשטח מהיר עד פי 10 מהפשרה על משטח עץ, פלסטיק או שיש. הוא מיוצר מסגסוגת מיוחדת PTFE המאפשרת הולכת טמפרטורות. למשטח 4 רגליות עשויות סיליקון ליציבות מקסימאלית. למשטח מצורפים בערכה 3 קרשי חיתוך בצבעים שונים (עבור ירקות/בשר/דגים) עשויים מפוליפרופילן הניתנים לשליפה קלה ושטיפה נוחה. המוצר מוגן כפטנט עולמי.
בדקתי את הפטנט והתוצאה לא אחרה לבוא
המשטח עובד על עקרון של השוואת טמפרטורות
בקוביות על משטח הפלסטיק האדום לא חל שינוי
אמש הגעתי הביתה לפנות ערב הייתי תשושה מעמל היום. מעט אחרי הגיע הבן שלי רעב ללא גבול. ידעתי שאם לא אתפנה להכין את ארוחת הערב הוא יחליט להזמין פיצה ועל זה לא רציתי אפילו לחשוב. הוצאתי מהפריזר חזה עוף, הצצתי באתר של כרמל דיירק וחיפשתי מתכון קל, מהיר ובעיקר משביע. בסיוע משטח ההפשרה היתה ארוחת הערב שלנו מוכנה בזמן לפני שהספיק להרים את הטלפון ולהזמין לו פיצה.
חזה עוף פיקטה
מחיר: 250 שקלים במקום 300 שקלים אחריות מלאה למשך שנה.
ללקוחות SLICER יש בית חם ומחלקת שירות לקוחות .
להשיג באולם התצוגה של היבואן 'כרמל דיירקט' בתערוכת ישראפוד ימים 24-26/11.15
לקניה ישירה באתר כרמל דיירקט.
לבירור החנות הקרובה: 1-700-700-642