עוגת שוקולד שמרים כשרה לפסח

נסו רגע לדמיין את הרגע הזה במוצאי שביעי של פסח. הרגע שכולנו (כמעט) מצפים לו בגעגועים עזים לניחוח לחמניה טריה, קוראסון חם או עוגת שושני שמרים שלא יכולנו לאכול לאורך ימי החג.

שנים שחג הפסח מביא לשולחננו שילובי עוגות נהדרות ומתכונים מיוחדים אבל את לעוגת השמרים שכולנו אוהבים, נאלצנו לחכות לפחות 8 ימים. 

אז זהו. שלא עוד… הנה זה בא… חברת אסם מציגה פיתוח חדשני ייחודי של "תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח".


הכנת מאפים בחג הפסח דורשת מאיתנו משנה תשומת לב ונתפסת כלא פשוטה. המאפים בחלקם כבדים , או מתפוררים ואיכותם אינה עומדת בסטנדרט ובאיכות המאפים הרגילים. החידוש מבית אסם תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח שהיא כמו קמח לכל דבר, ולכן מבטיחה מאפי שמרים טעימים וקלים להכנה.

 

לראשונה בחג פסח הקרוב אצליח להפתיע את המשפחה ולאפות עוגת שמרים כשרה לפסח.

בזכות "תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח" לראשונה יזכו מארחים ולא רק כמובן…להכין ולהגיש בפסח הקרוב מגוון של לחמים, לחמניות, עוגות ומאפי שמרים.

מתוקים ומלוחים ווכמובן גם פוקצ'ות ופיצה – הכול כשר לפסח.

באתר בישולים מופיע מגוון גדול של מתכונים עם התערובת, מלחמניות, פיצה, עוגת שמרים שוקולד וכולם כשרים לפסח כמובן! 

חשוב- התערובת להכנת מאפי שמרים לפסח היא ללא גלוטן, כשרה לפסח (לאוכלי קטניות) בהשגחת הרבנות המקומית כפר פינס מנשה.

להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.

 

 

ויש גם מתכון באדיבות אסם 

מאפה שמרים ושוקולד כשר לפסח

 


קרדיט: צילום- שרית גופן , סטיילינג- ענת לבל

 

זמן הכנה: ½ שעה + שעה וחצי התפחה

זמן אפייה: 20 דקות החומרים ל-12 מאפי שוקולד

 

לבצק:

1 חבילה תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח של אסם

50 גר' חמאה רכה

100 מ"ל (½ כוס) חלב פושר

סוכר ? למאפה מתוק 50 גרם (5 כפות)

2 ביצים

3 גרם (½ כפית) מלח

 

למילוי:

200 גרם של ממרח שוקולד אפשר גם תמרים, ריבה וממרחים נוספים מכל סוג שאוהבים

 1/2 כוס אגוזי מלך, שקדים מולבנים או פיסטוקים קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מכניסים לקערת המיקסר את התערובת ומוסיפים את הסוכר. מתחילים בערבול איטי, ותוך כדי מוסיפים חמאה רכה, ביצים וחלב.
  3. ממשיכים בערבול איטי עד להתאחדות החומרים.
  4. מוסיפים את המלח. ממשיכים ללוש כ-6-4 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  5. בידיים משומנות יוצרים מהבצק כדור ומחזירים לקערה.
  6. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה.
  7. משמנים תבנית 12 שקעים במעט שמן קנולה.
  8. פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ועליו מפזרים מעט קורנפלור. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-½ ס"מ 
  9. (כדי לעבוד בנוחות עם הבצק יש לקמח את הידיים ואת משטח העבודה בקורנפלור).
  10. מורחים כל חלק בממרח שוקולד. מוסיפים אגוזים ופיסטוקים קצוצים.
  11. מגלגלים כל אחד ממלבני הבצק לאורכו (לרולדה) חותכים את הרולדה לשושנים ומסדרים בתבנית שקעים.
  12. מכסים את התבניות ומתפיחים במקום חמים כ-½ שעה.
  13. מורחים את המאפים בביצה טרופה ואופים 20 דקות, עד שהמאפים משחימים מלמעלה ומלמטה.

 

 

 

 

ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית

תגובות (0)
הוסף תגובה