סדרת מוצרי הטיפוח של כללית אסתטיקה בקרוב על המדפים

צהרים טובים

 

 

 

 

אני כבר עשרות שנים וכל משפחתי למעשה לקוחות של קופת חולים כללית, פעם היינו חברים בימים אחרים..

בכל אופן אני די מרוצה, הכל השתפר בסך הכל. יש את הפינה של הרפואה האלטרנטיבית ויש רפואת שינים מצויינת- כללית סמייל, יש בית מרקחת שיותר זול מבתי מרקחת אחרים בלי להזכיר שמות.

המרפאה קרובה לי לבית ורופא המשפחה וכל הצוות שם פשוט נהדרים. משהו שהיה חסר לי וכעת מושק בימים אלו ממש, מוצרי טיפוח וקוסמטיקה. זה ממש משלים את כל התמונה (נותרה רק נקודה אחת כאובה- שינתנו תורים מוקדם יותר :).

הדובדבן שבקצפת- מוצרים דרמוקוסמטיים איכותיים ונהדרים, סידרה שלמה של 19 מוצרים במספר , אני קיבלתי כמה לניסיון והם מצויינים. גם קרם הפילינג שממש נחוץ לי בגילי המופלג, בכל זאת עברתי כבר את גיל ה- 50 ואני חייבת ממש חייבת, לטפח כל הזמן את עור פניי, להשקיע כמה דקות ביום, לא יותר והתוצאות ניכרות בשטח הפנים שלי…

במסגרת היותי צועדת מתמידה למשרדי יום יום כבר אוטוטו 25 שנה, אני מוכרחה לאכוף את כל האמצעים הנחוצים להגנה מפני השמש; וזה אומר קרם הגנה טוב עם מקדם הגנה מתאים עבורי, כובע, שמשייה ובקבוק מים שתמיד ,אבל תמיד צמוד אליי. קרם ההגנה של כללית אסתטיקה פשוט מעולה. נספג מצויין בעור הפנים והריח טוב גם הוא. אני ממליצה..

כל הכבוד לכללית אסתטיקה שהרימו את הכפפה והרימו קו מוצרים מצווין.

גם קרם משקם לעור הפנים נחוץ מאוד בגילי ובכלל לנשים בכל גיל, טפחו את עור פניכן, את ידיכן הענוגות, את כפות הרגליים. הקדישו כמה דקות ביום לעצמכן בלבד, בשקט ובעונג, השקיעו לא הרבה. השתמשו במוצרים איכותיים מבית טוב ,שתו הרבה מים ולכו פחות בשמש, אכלו טוב אוכל בריא ומזין. שנו מספיק שעות במידה ואפשרי כמובן מכורח הנסיבות.

לא צריך הרבה כדי להרגיש טוב האמינו לי. ואני כאישה שעובדת במשרה מלאה + לאחר העבודה ממשיכה הלאה בריצה היומית, להשקות, למסיבות עיתונאים וכדומה. חשוב לי לטפל ולטפח את גופי ונפשי.

גם לקרוא ספר עם כוס יין, לשבת על חוף הים עם החצי שלי מזה 33 שנה זה עונג ועושה טוב לנשמה.

מאחלת לכן/ם שנה טובה ובריאה עם המון שמחה ונחת מהמשפחה, אהבה וצחוק, פרנסה טובה ובכלל בשורות נפלאות לכולנו.

 

 

ראו אסמכתה של אישורים חתומים על ידי רופאי עור מומחים מקופת חולים כללית

 

 

 

 

 

סדרת מוצרי הטיפוח של כללית אסתטיקה בקרוב על המדפים

כללית אסתטיקה תשיק בתחילת חודש ספטמבר קו מוצרים דרמו-קוסמטיים לטיפול וטיפוח העור אשר פותחו עם רופאי העור של הרשת, המוצרים ישווקו במקביל למרפאות גם בסניפי רשת ניו-פארם  

בתחילת חודש ספטמבר הקרוב צפויה לעלות סדרת מוצרי הטיפוח הדרמו קוסמטיים של כללית אסתטיקה למדפי המכירה של רשת ניו פארם. עליית המוצרים מגיעה לאחר שנים ארוכות של פיתוח וניסוי בהנחיה ובשיתוף עם רופאי כללית אסתטיקה.

הסדרה מורכבת מ-19 מוצרי סופר פרימיום ומשלבת אלמנטים רפואיים שפותחו עבור כללית אסתטיקה, על ידי חברת נאוטק מקבוצת קורדן. המוצרים מכילים רכיבים אפקטיביים בתחום האנטי אייג'ינג ומיועדים לקשת רחבה של לקוחות. פיתוח המוצרים נועד על מנת לאפשר ללקוחות רכישת תכשירים משלימים למגוון הטיפולים האסתטיים, וכמובן, גם לשימוש יום יומי לאוהבות הטיפוח.

הרכב מוצרי הליין:

 קרמי יום ולילה , סרומים יעודיים ללחות מרוכזת נפח והזנה, פילינג ומסיכה לניקוי עמוק ולליטוש פני העור, מוצרים ייעודיים לעור העפעפיים ,מענה לעור שמן ולעור עם נטייה  לשומניות ופצעונים, קרם הגנה בטכנולוגיית הפנינים הייחודית, קרם מולטי טסקינג לטיפול בעור בוגר עם סימני גיל נראים לעין ,מוצרים לטיפול בעור הגוף ועוד..

השימוש במוצרי הטיפוח של רשת המרפאות כללית אסתטיקה מבטיח למשתמשים בו איכות רכיבים בלתי מתפשרת בשילוב טכנולוגיות מתקדמות, מגובות מחקרית. המוצרים מבוססים על רכיבי מפתח פעילים רבי עוצמה המעניקים לתכשירים יעילות גבוהה. השילוב בין הטכנולוגיה לרכיבי המפתח המכילים תשלובות מדמות בוטוקס, חומצה הילארונית, אנטי אוקסידנטים, צמחי מרפא ועוד, מקנים למשתמש חוויה אופטימאלית עם תוצאות מוצלחות.

ד"ר עמוס לויאב, הרופא הראשי של כללית אסתטיקה מספר: "ביחד עם חברת נאוטק יצרנו תכשירי טיפוח סופר פרימיום המשלבים את עולם הרפואה עם עולם הטיפוח. בעזרת הניסיון הרב של רופאי הרשת ידענו לשים את האצבע על הצרכים של הלקוחות בפן הרפואי מבלי לשכוח את צד הטיפוח. המוצרים מיועדים לשימוש יומ-יומי לשימור ושיפור תוצאות הטיפולים, הגנה מתנאי מזג אוויר האופייניים לישראל ונמצאו יעילים באופן משמעותי בקרב הלקוחות שהתנסו בהם גם ללא טיפולים משלימים."

טווח המחירים לצרכן: 50-203 ?

 

 

 

* כל המוצרים עומדים בתקני איכות מחמירים ובהתאמה לרגולציה האירופאית (GMP), אינם מכילים פרבנים ולא נוסו על בעלי חיים.

 

 

הרכב מוצרים סדרת מוצרי הטיפוח המומלצת ע"י רופאי העור של כללית אסתטיקה:

סרום לחות מרוכז (לכל סוגי העור)

תמצית מרוכזת של חומצה היאלורונית ותשלובות מעצימות לחות. מקנה לעור חיוניות, גמישות ומראה בריא וקורן לאורך כל שעות היום. מסייעת בהפחתת מראה קמטוטים ובטיפול במצבי יובש בעור. מצוינת לשימוש בפני עצמה וכתמצית בסיס עתירת לחויות, מתחת לקרם יום/לילה.

סרום הזנה מרוכז (לעור רגיל / יבש)

תמצית מרוכזת ועתירת ויטמינים, מסייעת בשמירה על חיוניות העור.

מומלץ לגילאי 30 ומעלה, כאשר העור זקוק ליותר מאשר לחות על מנת לשמר את הקיים. שפע הוויטמינים והרכיבים המעשירים, מסייעים בהפחתת מראה קמטוטים ובהאחדת גוון העור. ניתן להשתמש בסרום מתחת לקרם היום ו/או הלילה, להענקת תחושה חלקה ונעימה ומראה בריא, חיוני וקורן.

 

קרם משקם לעור בוגר ? סקין פרפקטור

מגה-קרם חדשני, המציע טיפול כולל ומקיף לעור בוגר שסימני הגיל ניכרים בו. מכיל ריכוז גבוה של חומרים פעילים כגון: חומצה היאלורונית, אומגה 3 אנטי אוקסידנטים, מינרלים וויטמינים המספקים לעור את כל מה שנדרש לתפקוד יעיל סביב השעון בפעולה משולבת: לחות ונפח, הזנה אינטנסיבית, הפחתת מראה קמטים, הקניית מראה מהודק ומתוח יותר, מראה עור קורן, הרגעה והגנה סותרת חמצון.

 

קרם עיניים משקם ? סקין פרפקטור

קרם עוצמתי המעניק טיפול מקיף ומרוכז לאזור העיניים העדין, הנוטה להתקמט במהירות ולהסגיר את הגיל. מבוסס על טכנולוגיות חדשניות ומתמקד בהפחתת מראה קמטוטים והקניית מראה בהיר ומואר. מסייע בהתמודדות העור עם נזקים סביבתיים ורדיקלים חופשיים.

 

קרם לילה עשיר (לעור רגיל / יבש)

טיפול עמוק ומזין לשעות הלילה בהר העור "מתקן את עצמו". עשיר בנוגדי חמצון, אידיאלי לגילאי 30 ומעלה. מעניק לעור הזנה מרוכזת, מרקם חלק יותר ומראה מלא חיוניות ורעננות.

 

ג'ל טיפולי לעיניים

ג'ל מרוכז הנלחם בסמני הזדקנות העור העדין סביב העיניים. בעזרת תשלובת מרכיבי לחות ותמציות צמחי מרפא. מפיג גודש ונפיחות ("שקיות") ומעניק טיפול אנטי אייג'ינג מצוין לגילאי 30 ומעלה. מעדן ומרכך את העור, מונע יובש, מעניק לחות ומסייע בהפחתת קמטוטים וסימני גיל ראשונים.

 

קרם הגנה UVB / UVA SPF 50 (לכל סוגי העור)

קרם ייחודי המעניק הגנה רחבה ויוצאת דופן נגד קרני ה-UVA וה-UVB של השמש. מבוסס על "טכנולוגיית הפנינים" ? UV PEARL TECHNOLOGY , טכנולוגיית מיקרו- קפסולציה, המנטרלת את הקרינה על שטח פני העור ולא בתוכו וכך מגן גם על שכבות העור הפנימיות, והופך את הקרח לבטוח יותר. הקרם עשיר בתמציות צמחי מרפא, ויטמין E וחמאת שיאה, בעל מרקם קליל אשר נספג במהירות ואינו משאיר את העור לבן או שמנוני. מומלץ לשימוש יומיומי לכל הגילאים וכן לכל מי שסובלים משינויי גוון, כתמי עור ופיגמנטציה, למטופלים בטיפולי הבהרה (רטינואידים), פילינג, הזרקות למילוי קמטים, הסרת שיער פנים, טיפולים אסתטיים ופעולות כירורגיות שונות בפנים.

 

תרחיץ פילינג עדין לניקוי הפנים

תכשיר ניקוי עדין ויעיל, פותח במיוחד כמוצר ניקוי המתאים לכל סוגי העור המשלב פעולת הסרה עדינה לשימוש יומיומי. מנקה את העור בעדינות וביסודיות רבה, מרגיע ומעניק תחושת נינוחות ושומר על איזון הלחות בעור. מקנה לעור מרקם חלק ונעים למגע. מעצים את פעולתם של טיפולים ומוצרים עוקבים.

 

קרם פילינג

פילינג עדין ויעיל המיועד לליטוש וחידוש מראה העור ולהאחדת המרקם והגוון שלו. מסייע בהשלת עודפי תאים מתים משטח פני העור ומותיר את העור חלק, רך, בהיר וקורן יותר.

 

מסיכת ניקוי עמוק (לכל סוגי העור)

טיפול ניקוי מרוכז לשמירת איכות, בריאות וחיוניות העור ולהעצמת השפעתם של תכשירי הטיפוח העוקבים. מסיכת הניקוי מנקה וסופחת הצטברויות וגורמי זיהום מהעור, מסייעת בהסרת עודפי תאים מתים ובהחלקת מרקם העור, מרככת ומעדנת אותו ומסייעת במניעת היווצרות פגמי עור ופצעונים. בשימוש קבוע בתכשיר, העור נראה צלול ובהיר יותר.

 

תחליב לחות מאזן (לעור שמן)

תחליב במרקם קליל ? OIL FREE, לעור שמן הנוטה להצטברויות שומן, לעודף ברק ולפצעונים. פועל בשני אופנים ? מעניק לעור לחות נטולת שומן ומסייע בהפחתת שומן עודף בעור. מונע היווצרות פצעונים, שומר על מראה מט צלול, מרגיע ומונע גירוי ואדמומיות.

 

קרם לחות פעיל (לעור רגיל / לעור יבש)

קרם לחות ייחודי, לעור רגיל עד מעורב, או לעור יבש המובסס על הרכב מיוחד של חומצה היאלורונית וחומרים נוגדי חמצון. בעל מרקם מענג, נספג במהירות, מעניק לעור מרקם רך וקטיפתי וחווית משתמש נפלאה. מעניק לחות מיטבית לעור לאורך זמן ומגן עליו מפני מצבי יובש.

 

מזור עור ? טיפול מידי בכל פגיעה חיצונית בעור

נוסחה ייחודית המבוססת על חומרים טבעיים בלבד כצמחי מרפא ושמנים ומעניקה מענה מידי במצבי גירוי, אדמומיות ובכל פגיעה חיצונית בעור. מומלץ להחזיק בארון התרופות בבית וגם בטיולים, בפעילויות ספורטיביות ובכל ארון עזרה ראשונה. מתאים לכל הגילאיםץ מזור עוד מסייע בהגדלה מהירה ובריכוך העור באזור הצלקת. כמו כן, מטפל מיידית בצריבות, חריכות, עקיצות גירויים, פצעי לחץ, מצבי אדמומיות לאחר טיפולים אסתטיים (פילינגף אפילציה וכו').

 

 

 

 

 

קרם ידיים טיפולי עשיר

נוסחה טיפולית ליידים יבשות. עשירה בשמנים חיוניים כמו אבוקדו ושקדים, ויטמין E וצמחי מרפא להזנה אינטנסיבית. מגיעה ומרככת, מקנה לכפות הידיים מרקם חלק, גמיש וקטיפתי ומונעת יובש קיצוני וסדקים.

 

קרם רגליים טיפולי עשיר

נוסחה טיפולית לעור יבש וסדוק, מרככת ומעניקה תחושת נינוחות. מכיל בין השאר שמנים ייחודים כמו שמן אבוקדו, שקדים וחוחובה. מקנה לעור כף הרגל מגע חלק וקטיפתי ונינוחות לאורך זמן.

 

קרם גוף טיפולי עשיר

קרם עשיר לטיפוח והזנת עור הגוף, המבוסס על תמציות שמנים, מחי מרפא, חמאת שיאה ונוגדי חמצון. מרכך, מעדן ומרגיע את העור ומעניק תחושת נינוחות מיטבית. הקרם מוצע בניחוח אגס ובניחוח פרש.

 

תחליב לאחר גילוח (לכל סוגי העור)

האפטר שייב עם הפלוס המיוחד. מרענן, מרגיע, מחטא ומקנה מגוון תועלות חיוניות לעור. מעניק לעור לחות קלילה ונעימה הנספגת במהירות. מרכך ומעדן את העור, מסייע במניעת יובש, שומר על גמישות העור ועשיר בנוגדי חמצון המגנים מפני הזדקנות מוקדמת.

 

תגובות (0)
הוסף תגובה