לביבות גבינה נוסטלגיות

 

 

רבים מאיתנו זוכרים את לביבות הגבינה המתוקות מהילדות.

נכון, הן אמנם מטוגנות אך במעט מאד שמן! וזהו מקור השומן היחידי בתוכן.

הבעייה היא שהן ממכרות!!! ראו הוזהרתם!

חג חנוכה שמח!

 

 

  לביבות גבינה

מרכיבים:

·        1 חבילה גבינה "טוב טעם"

·        1.5 כוסות קמח תופח (+קמח לקימוח הידיים)

·        2 ביצים

·        1/4 כוס סוכר

·        כפית תמצית וניל

 

להגשה:

·        אבקת סוכר

·        ריבה (לא הכרחי)

 

ההכנה:

1.     לערבב ידנית בקערה גבינה, ביצים, סוכר ותמצית הוניל.

2.     להוסיף קמח מנופה, לבחוש עד לאיחוד ולהכניס למקרר לשעה.

3.     מקמחים את הידיים,מלבבים מהתערובת לביבות קטנות ושטוחות ומטגנים במעט שמן.

4.     מספיגים עודפי שומן על נייר סופג, ומגישים עם אבקת סוכר וריבה.

 

למטיבי לכת – שדרוג.

בתוך כל לביבה שמתי דודבדן שהושרה בליקר וסגרתי.

כך זה נראה מבפנים:

תגובות (0)
הוסף תגובה