"את הדברים הטובים ביותר והיפים ביותר בחיים – לא ניתן לראות וגם לא למשש… יש להרגיש אותם בלב!"
אני רוצה לגרום לכם לטעום ולהתאהב ולכן בחרתי לשתף אתכם במתכון שגורם לי ולכל לקוחות שוקויה להתאהב פעם אחר פעם…
פרלין אהבת התות!
מי שעדין לא היה בסדנת פרלינים של שוקויה מוזמן לפנק את עצמו ולהתקשר עוד היום ולקבוע
חומרים לגנאש:
90 גרם גלוקוז
240 מיל שמנת
600 גרם שוקולד לבן
85 גרם מחית תות
35 מיל וודקה תות
מתחילים בחימום השמנת והגלוקוז (באמצעות מיקרוגל או בן מארי) עד שהגלוקוז מתמוסס בשמנת ואז נוסיף את השוקולד ונערבב עד שיימס.
בשלב הבא נוסיף את מחית התות ואז האלכוהול.
כעת נמתין עד שהגנאש יגיע לכ 30 מעלות ואז נוכל להתחיל למלא את הקפסולות של הפרלינים
תהנו ושיהיה יום מלא באהבה ושוקולד