אם אתם חובבי אפיה ובישול, כלים יפים וגאדג'טים כמוני. סביר להניח שתתלהבו לא פחות כאשר תכנסו לאחת מחנויות Cook & Bake הרשת הגדולה ביותר לכלים אביזרים וגאדג'טים למטבח.
בעשרה vסניפים של Cook & Bake
תמצאו את הטרנדים והחדשות החמות מתחום הקולינריה באמצעות מחלקת אפייה מורחבת, תצוגה של גאדג'טים מעולם הבישול שיעשו לכם את החיים לקלים יותר. קולקצייה מרהיבה של כלי הגשה מעוצבים שפע אפשרויות למתנות חווייתיות שאני רציתי את רובן….
במסגרת פעילות הסניפים מציעה הרשת ללקוחותיה גם אפשרויות להתעדכן בכל החידושים באמצעות מפגשי שפים וקונדיטורים, חוויית טעימות, הדגמות של מוצרים, שלל מבצעים , סרטונים מקצועיים ומועדון חברים פעיל במיוחד שמאגד סביבו את מיטב מחובבי הבישול והאפייה של ישראל.
מוזמנים להכיר את טרנד הקייק פופס באדיבות ברשת ויש גם מתכון
המרכיבים:
5 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס חלב
1 חבילה קטנה קמח תופח אסם
1 כף קורנפלור (להסמיך את התערובת)
1 כף תמצית וניל משובחת
תבנית סיליקון h&k לקייק פופס – 55 ? (תמונה מצורפת)
אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים היטב לפי הסדר
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.
מורידים ל-160 מעלות ואופים עוד 10 דקות.
את הבלילה יש למזוג לחצי התבנית ללא החור- ולמלא כמעט עד הסוף.
יש לסגור היטב את התבנית כאשר החלק עם החורים כלפי מעלה (מטרת החורים לשחרר אדים).
לאחר שהעוגות מוכנות יש להמתין שהן יתקררו לחלוטין (מומלץ להשאיר את דלת התנור קצת פתוחה כדי לשחרר חום).
לאחר שהתקררו יש להרים את החלק העליון בתבנית ולחלץ את הכדורים.
את המקלות יש לטבול בשוקולד לפני שתוקעים בהם כדורים (רצוי שוקולד מטומפרר על מנת שיתקשה היטב) מומלץ להניח את המקלות לקירור על מנת שכדורי העוגה יישארו יציבים על המקל וכעת ניתן לעבור לשלב הקישוט – כשהשמיים הם הגבול.
הסניפים: בתל אביב: קניון עזריאלי, דיזינגוף סנטר ,מרכז שוסטר ברמת אביב , ברעננה בקניון רננים, בגבעת שמואל קניין הגבעה, בנתניה בקניון עיר ימים גני תקווה בגבעת סביון, ראשון לציון במרכז בן גוריון ובחיפה במרכז חורב ובגרנד קניון.
תתחדשו
ריקי ברוך – בחירות נכונות אימון אישי וקבוצתי
בסדרת מפגשים. מפגש עשירי במתנה 0506489787