קנלוני מתכון עם בולגרית למריחה 5% בטעם צזיקי- תנובה

ראשית , חמישי נהדרל לכולנו.

 

 

 

קיבלתי לבדיקה את הבולגרית החדשה למריחה 5% בטעם צזיקי מבית תנובה. חשבתי ככה ביני לבין עצמי מה אני עושה חוץ מלמרוח על פרוסת לחם קלויה עם חמאה ומעל הבולגרית זה מעולה וטעים אבל לא יצירתי ועל הגבול הבנאליות.

ובכן, אני אוהבת אוכל איטלקי, הילדים והחצי אוהבים גם הם, יש קנלוני בבית ,צריך למלא אותו,אז יאללה אני הולכת על קנלוני במילוי מעניין של גבינות והכוכבת היא הבולגרית למריחה 5% בטעם צזיקי של תנובה. גבינה לא שמנה, טעימה ,משתלבת נהדר באפייה ובכלל. 

חגיגה של טעמים מהבוקר, ריח טוב התפשט בכל הבית ,החבר'ה ישכימו ויגלו את הקנלוני המאלף ומעליו רוטב עגבניות עסיסי. 

חגיגה לעיניים ולחיך. שיהיו לנו רק דברים שמחים אמן!!

 

מתכון לקנלוני פשוט מאוד.

 

לחמם תנור לחום 180 מעלות

חומרים:

חבילת קנלוני

רוטב פיצה שאני הכנתי (קופסת רסק עגבניות גדולה, מעט שמן זית, מעט אורגנו, כפית סחוג, לבשל על אש קטנה ולהוסיף מים רותחים ככוס וחצי בערך)

1 כף ממרח פסטו

1 קוטג'

פלפל שחור ומלח לפי טעמכן/ם

2 ביצים,

קופסת גבינה בולגרית למריחה 5% בטעם צזיקי של תנובה

150 גרם גבינה בולגרית למעוך לחתיכות קטנות

2 כפות קוואקר.

לערבב את כל החומרים מלבד רוטב הפיצה.

לשמן תבנית , למלא את הקנלוני במסה. מעל כל הטוב הזה. לפזר את רוטב הפיצה. לאחר מכן להוסיף עוד מים בקערית של הרוטב שנשאר ולשפוך מעל הכל.

לאפות כ- 25-30 דקות ולכסות בנייר כסף. לבדוק שהקנלוני מוכנים ולהשאיר ללא נייר כסף עוד כ-12 דקות.

 

בתיאבון.

 

 

 

 

 

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה