תובנה 1 – נחמדות
קל לתת טיפ כשמבקשים אותו בנחמדות. בכל בקשה המלווה בקורטוב של נחמדות, מובטח שתשיגו אפילו יותר מ-5 ?.
להוצאת ויזה לארה"ב, הביאו איתכם את צנצנת הסבלנות ונעליים נוחות, חישבו כמה זמן לא שוחחתם עם אנשים או הסתכלתם עליהם בזמן שעמדתם בתור. תור אופטימי, עובר הרבה יותר מהר.
תובנה 2 – בלי העמסת יתר
גם אלו שחיות ב'שלום קר' עם הפרונט הצנוע, יכולות לשדרג את מערכת היחסים הזו. איך בדיוק?! פ-ו-ש א-פ.
הריפוד של חזיית הפוש אפ MEMORY של רשת בוניטה דה מאס רך במיוחד. חומר המילוי הגמיש של החזייה מאפשר לה להתאים עצמה למבנה החזה. וזה אומר; מראה טבעי יותר מבלי להראות כאילו עסקנו ב 'העמסת יתר'. בקיצור, גם אם 'מנפחים' אז רק במידתיות.
למי זה מתאים: לכל חובבות האשליות האופטיות
צילום – טל טרי
תובנה 3 – קניה משחררת
יש משהו משחרר בסיילים. ככל שמספר השקיות רב יותר, כך כמות האנדורפינים החוגגת בזרם הדם גדולה יותר. –
בשבילנו 'קנייה חכמה' פירושה לאמץ מעיל פרקה אחד עם כובע דמוי פרווה לסופשבוע חורפי באמסטרדם (כי מחירי הטיסות גם קורצים לנו במיוחד עכשיו) לרכוש מעיל פוך אחד כדי להקל עלינו מעט את ייסורי היקיצה בבקרים הקפואים ולקנח בקרדיגן הכי נכון שילווה אותנו לפחות עד אפריל.
את שלושת הפייבורטים שלנו תמצאו בסשן המבצעים של אמריקן איגל "קנה ב-400 שלם ב-200 ?".
למי זה מתאים: לאלו שהמתינו בסבלנות מהיורה לתקופת הסיילים רק כדי להצטייד בכמה שיותר מעילים ולאלו שעבורן פרקטי הוא: קרדיגן.
אמריקן איגל צילום – יחסי ציבור
מעיל הפוך אמריקן איגל צילום – יחסי ציבור
קרדיגן אמריקן איגל מתוך עמוד הפייסבוק
מנות שמגיעות בזמן
אוכל תמיד מנחם וכשקר בחוץ הוא הופך גם למחבק ועוטף, ומכיוון שהחלטנו באופן מושכל לאפסן את מד המשקל בבוידעם פנינו למסעדת טאטי ביהוד. זו לא הפעם הראשונה שאנו מבקרים בה. וליתר דיוק, זו אחת המסעדות האהובות עלינו במפגשי חברים גם בגלל שיש בה מנות "בגובה העיניים" ובעיקר בגלל העוצמה. כן, בדיוק!
אפשר ליהנות בה גם מאוכל טעים ומשובח, מאווירה נעימה ותאורה מעומעמת וגם לדבר מבלי לעצור כל דקה "מה אמרת?" "לא שמעתי" ולהתחיל בקירובי פיות ולחשושים לאפרכסת החיצונית. בקיצור, אנחנו בעד נעימות רקע שיאפשרו לנו לעבור על הפתגם "אין משיחין בשעת הסעודה". –
ינואר הקריר, הוא הזמן הכי מתאים להכיר את תפריט החורף החדש. אז במה פותחים? במרגריטה מעולה על בסיס פירותי תות ואפרסק וממשיכים בפ-י-צ-ה פולנטה עם קרם תירס מבושל בחלב, פרמזן, פטריות כמהין, עגבניות שרי ועלי אורגולה, החורף הזה הפיצה היא מלכת העונה המנחמת וככל שהיא מגוונת יותר, והתוספות בה מזכירות 'גן ירק', כך אנחנו נשבים יותר בקסמה.
ולחובבי הדגים, הוכנה פיצה יוצאת דופן- פיצת מארינרה עם פילה דג ים ותוספת של אנשובי, רוטב עגבניות, פלפל חריף ועלי אורגולה. כמובן שיש כאן גם מנות לחובבי ירקות מובהקים ופיינשמקרים, כך למשל לא תרצו לדלג על סלק דורבלו – סלט עם גבינה כחולה ודובדבני אמרנה.
ועוד משהו, לצרכים המיוחדים שלנו קוראים: 'קינוחים'.
אל תוותרו על הפבלובה הממכרת- מרנג במרקם מרשמלו עם קרם מסקרפונה ופירות העונה. וזוכרים לגבי מד המשקל? עמוק עמוק בבוידעם.
פולנטה צילום – דניאל לילה
צילום – דניאל לילה
למי זה מתאים: לכל מי שמחפש מנות טעימות במקסימום אווירה.
תסתכל על הקנקן
ועוד תובנה נוצצת בענייני תיקים "תסתכל על הקנקן וגם על מה שכתוב עליו".
DRINK GLITTER FOR BREAKFAST AND SHINE ALL DAY.