5 מלפפונים עם הקליפה חתוכים באמצע ובעזרת כפית להוציא את הבשר ולחתוך לחצי ירח
1 חופן אצות וואקמה מושרות במים רותחים
אטריות שעועית מושרות במים רותחים 3-4 דקות ומסוננות
לרוטב:
4 כפות סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי
2 שיני שום
1 כף חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
1 כפית טחינה גולמית
1 כפית סוכר
1/2 לימון טרי סחוט
1 כפית רוטב סיראצ'ה
כוסברה טרייה.
שומשום לבן
אופן ההכנה:
1. לערבב את המלפפונים עם אטריות, אצות לשפוך את הרוטב לפזר כוסברה טרייה ושומשום.