סלט מלפפונים, אצות וואקמה ואטריות זכוכית

5 מלפפונים עם הקליפה חתוכים באמצע ובעזרת כפית להוציא את הבשר ולחתוך לחצי ירח

 

1 חופן אצות וואקמה מושרות במים רותחים

 

אטריות שעועית מושרות במים רותחים 3-4 דקות ומסוננות

 

לרוטב:

4 כפות סויה

1 כף ג'ינג'ר טרי

2 שיני שום

1 כף חומץ אורז

1 כף שמן שומשום

1 כפית טחינה גולמית

1 כפית סוכר

1/2 לימון טרי סחוט

1 כפית  רוטב סיראצ'ה

כוסברה טרייה.

שומשום לבן

 

 

אופן ההכנה:

1.      לערבב את המלפפונים עם אטריות, אצות לשפוך את הרוטב לפזר כוסברה טרייה ושומשום.

 

למידע על סדנת בישול התאילנדית של מירי

כללי
תגובות (0)
הוסף תגובה