1. אצות: אצות מכילות חומצת שומן ארוכה שנקראת אומגה 3 , שלה תפקיד חיוני ביותר לגוף. היא מצויה בעיקר בדגי ים צפוני, וגם "אוכלי כל" לעיתים מתקשים לצרוך ממנה בכמות מספקת.

 

  1. זרעי פשתן וצ'יה

רוצים עוד אומגה 3? אמצו לתזונה שלכם גם זרעי פשתן, צ'יה ואגוזי מלך. זה מוסיף המון טעם והמון המון כוח.

  1. קמח קטניות: קמח עדשים, קמח אפונה וקמח חומוס, למעשה מופקים מקטניות טחונות, ולכן הם מזינים ויכולים להוות בסיס נהדר להכנת חביתה טבעונית או לעיבוי פשטידות.
  2. Soom: אם חיפשתם מעדן מפנק או קינוח מתוק, בלי חלב – קיבלתם: סדרת מעדנים ללא חלב על בסיס טחינה – בטעמי טורטית, שוקולד, נוגט וחלבה וניל – טבעונית לגמרי.

ייעוץ מקצועי: קארין ליבוביץ, תזונאית קלינית ומאמנת לשינוי הרגלי אכילה בילדים ומבוגרים, מומחית בטיפול בעודף משקל, צמחונות, טבעונות ותזונת ילדים