בטח הצלחתם להציץ בלוח השנה מבין אדי חודש אוגוסט המהביל ושמתם לב שהשנה מגיעים החגים מוקדם מהרגיל. ב-13 בספטמבר כבר נשב כולנו סביב שולחן החג, נאכל, נקווה שנהיה לראש ולא לזנב ונברך את השנה הבאה עלינו לטובה. אבל רגע לפני רובנו עסוקים בקדחת קניות של מתנות לחג. ברוח אווירת האחריות הכלכלית השורה עלינו, ליקטנו עבורכם מתנות שוות, מקוריות ואיכותיות עד מחיר של 100 שקל, חלקן הרבה פחות.

 

ברשת הום סנטר מציעים קולקציה חדשה של סירים ומחבתות, בהן סירי נון סטיק בצבע אדום ובמחיר נעים לכיס. בסדרת הנון סטיק תמצאו מחבתות בגדלים 20, 24, 26, 28 ו-30 ס"מ במחיר 99.90-59.90 שקל. ולקראת עונת הפיקניקים צידניות רכות ששומרות קור וחום הכוללות בטנה איכותית וחלוקה לתאים, המותאמת לתבניות. צידנית עם ידית נשיאה 39.90 שקל; צידנית + 2 תבניות אפיה מלבניות + מכסה ואקום 99.90 שקל; צידנית +3 תבניות אפיה מלבניות + מכסה ואקום 99.90 שקל. ויש להם מתנות נוספות, דוגמת מעמד לכלי ששת ב-99.90 שקל.

 

 

המותג פלדינוקס, הנמכר ברשתות ובחנויות כלי בית, מציע מפצח אגוזים אישי קטן ב-77 שקל.

 

 

 

אם הוזמנתם לבית קלאסי ומהודר, בעל כלים נאים באווירה של פעם, תוכלו לתת במתנה כלי לבונבוניירה של וולטר גלאס (100 שקל) ולשחק אותה בגדול.

 

 

למותג נובל קולקשיין יש סט מקסים של שישה סוסים זעירים המשמשים כמעמד לסכו"ם בעת הארוחה כדי לא להניח על המפה וללכלך אותה. 94 שקל והפכתם את הארוחה לאלגנטית יותר. עוד גדג'ט נחמד של המותג נועד להברשת מאפים וכדומה - כלי לשמן זכוכית פלוס מברשת ב-46 שקל.

 

לחברת BRASS יש פתרון שיהפוך את הקיצוץ של עשבי התיבול לפשוט וקל במיוחד - מספריים לעשבי תיבול של המותג Brabantia, בעלי 5 להבים חדים במיוחד מפלדת אל חלד לקיצוץ מהיר, קל ונוח של כל סוגי עשבי התבלין במחיר 54.90 שקל.

 

 

לחברתMAGIC  יש בקבוק שמן רב תכליתי שומר טעם המשולב עם פיית מזיגה ומנגנון למניעת טפטוף. מדובר בבקבוק שמן למילוי חוזר, בנפח גדול במיוחד - 400 מ"ל. תמורת 60 שקל תוכלו לרכוש אותו לכל בשלן או בשלנית באחת הרשתות ספייסס, דומו, פור שף, לגעת באוכל, קוק אנד בייק, נחמד, קלאסיקה וחנויות כלי בית מובחרות.

 

 

"נעמן גרופ" משיקה לקראת הקיץ מעמד צבעוני להגשת מתוקים, פירות וקינוחים המתנשא לגובה של חמש קומות ומתקפל בקלות ליחידה אחת. 50 שקל ברשת כלי הבית נעמן. בין שלל כלי הבית הנמכרים ברשת אפשר לרכוש משהו שימושי באמת - מארז של שלושה סכינים מקצועיות (שף, סנטוקו וקילוף) ב-99 שקל (במקום 299 שקל) או מארז כלי הגשה הכולל 13 חלקים גם כן ב-99 שקל.

 

 

גולף אנד קו השיקו ארבע קולקציות חדשות ומדהימות בכמה נושאים שונים תחת הכותרת "כלים שלובים" (מודרני, רומנטי, מינימלי ואלגנטי). הפריטים מעוצבים לעילא ונטיפי אסתטיקה. קחו למשל את האגרטל קטן והצבעוני ב-79.90 שקל, או את האחסוניות בשחור-לבן ב-39.90 שקל, או את הצלחות באווירה ים תיכונית בלבן וכחול, המתאימים בדיוק לשולחן החג הודות לאיורי הדגים מ-15.90 שקל. 

 

 

מותג OMADA האיטלקי מתאפיין בייצור בחומרים פלסטיים איכותיים ועמידים במיוחד. החברה מציעה מגוון גדג'טים וכלים למטבח במחירים נוחים, בהם קערות הגשה (19-75 שקל), מעמד להגשת סוכר (59 שקל) ומגוון של כוסות לשתייה קרה, מגשים, ועוד עד 100 שקל.את מוצרי החברה אפשר להשיג ברשתות בחנויות המתמחות כמו דומו, נחמד וספייסס ועוד.

 

 

אין מבאס יותר מאשר להפשיר פיתה קפואה ולגלות שגם אחרי המיקרו היא נשארה קרה ורטובה. לא עוד – מוצר חדש בשם כיס להפשרת מאפים יעזור להתמודד עם התופעה. זהו כיס מעוצב, שעשוי 100% כותנה, שסופג אליו את האדים ומחזיר לדברי המאפה את הריח והמרקם כאילו יצאו זה עתה מהמאפיה. הוא מתאים גם ללחמניות, בורקס או מאפים אחרים. 39.90 שקל באתר ובנקודות המכירה השונות.

 

 

רשת ביתילי מציעה מגוון מתנות מעוצבות לחג, למשל סט של שלוש כוסות צבעוניות במראה מדליק במחיר 49 שקל או סדרת מלחיות ופלפליות חדשה במחירים 29-49 שקל לצמד או אגרטלים עם טקסטורת תחרה טרנדית ב-89 שקל ליחידה.

 

 

ברשת Arcosteel Kitchen תוכלו למצוא סט של שישה גביעי יין במחיר 80 שקל או סט של בקבוק ושתי כוסות שתייה מעוצבות במחיר 49 שקל או בקבוקי שתייה מזכוכית תוצרת איטליה ב-29-29 שקל.

 

 

KOLBO.CO הוא מותג קונספט ייחודי, המציע מגוון מתנות עם אמירה, קריצה ושמחת קנייה. בין היתר, ניתן למצוא בחנות, כוסות שתייה מעוצבות וממותגות. 

 

 

קארה דיזיין מציעה מגוון אביזרים לבית עד 100 שקל, בהם  קופות חיסכון ינשוף (71 שקל), מלחיה ופלפליה בעיצוב כלבים משעשע (82 שקל לזוג) וקערה מדהימה בשחור-זהב (59 שקל). 

 

 

ברשת H&O מציעים מגוון גדול מאוד של מתנות עד 100 שקל. הנה רק כמה מההיצע: ספל עם מגש תואם לעוגיות במחיר 19.90 שקל, צלוחית קטנה ב-5.90 שקלים, צלוחית בינונית ב-9.90 שקלים וצלחת גדולה ב- 19.90 שקל, סט כלי אוכל 16 חלקים לארבעה סועדים ב-99.90 שקל, סט קעריות עם כפיות במחיר 39.90 שקל. 

 

 

ברשת האוס אין מציעים מגוון של פריטי עיצוב מקסימים לבית, בהם בקבוק וויסקי מזכוכית (99 שקל), כלי זכוכית להגשה (49 שקל), מעמד לאפריטיפים, פירות וקינוחים (77 שקל), ארגזים, קופסאות זכוכית, כלי נוי דקורטיביים מעץ ועוד – עד 100 שקל. לפרטים:

מתנה ששום שולחן חג לא שלם בלעדיה: חברת NORDIA הנמכרת במגוון חנויות כלי בית מציעה פמוט קטן ב-59.90 או פמוט גדול ב-79.90 שקל במראה מודרני.

 

 

מתנה ששום שולחן חג לא שלם בלעדיה: חברת NORDIA הנמכרת במגוון חנויות כלי בית מציעה פמוט קטן ב-59.90 או פמוט גדול ב-79.90 שקל במראה מודרני. 

 

 

רשת הרמוניה לבית מציעה שלל מתנות במגוון רחב ונוח של מחירים. הנה כמה דוגמאות: סט סכו"ם של 24 חלקים על מעמד בוצ'ר ב-69.90 שקל, מעמד נייר טואלט ומגזינים לשירותים ב-79.99 שקל, סט צלחות בן 18 חלקים ב-49.9 שקל או מעמד עיתונים טורקיזי ב-99.9 שקל.

 

 

רשת ספייסס מציעה מגוון מתנות צבעוניות וטרנדיות מאמייל החל מ-29.90 שקל, למשל פינג'ן לקפה בטבע (59 שקל) או מסננת צהובה מדליקה (44 שקל). יש גם ערכת פונדו לחובבי המתוק (99 שקל) וחותך תפוחים לפלחים ב-59 שקל.

 

 

ואהבת היא רשת חדשה לחפצי יודאיקה ואמנות. היא מציעה מתנות לחג ברוח מסורתית, למשל דבשיה מעוצבת במחיר של 60 שקל, יש ברשת גם מזוזות מ-12 שקל, כוסות קידוש מ-25 שקל, פמוטים מ-15 שקל ועוד. 

 

ברשת IDdesign תוכלו למצוא אגרטל מעוצב מזכוכית בגוון טורקיז במחיר 89 שקל או אגרטל עגלגל מעוצב בגוון צהוב במחיר 89 שקל. בגזרת כלי הבית תוכלו למצוא מגוון תבניות להגשה ולתנור בצבעים וגדלים שונים במחירים 49-99 שקל. 

 

 

הסטודיו החדש לעיצובtwo.m  מציע שלל מתנות לבית ולחוץ במחיר של 80 שקל, בהן אדנית, לב דקורטיבי, אגרטל קטן ועוד.

 

במשביר לצרכן מציעים מוצרי חשמל קטנים לבית שעולים פחות מ-100 שקל: קומקום פלסטיק של גרץ או מנגל חשמלי של גרץ או מסחטת מיצים של גרץ + קנקן זכוכית ושתי כוסות + 2 תחתיות עולים כל אחד 99 שקל.

 

 

ברשת URBAN הצעירה מציעים שולחן מחשב דגם laptop במחיר 99 שקל בלבד או מנורות שולחן מעוצבות וצבעוניות באותו מחיר.

למותג הטקסטיל המרענן קאס אוסטרליה יש מגוון כריות נוי משובבות לב ב-99 שקל ליחידה.

 

 

מי שאוהב לבשל ולאסוף מתכונים מכיר את כל אותם גזרי עיתונים ודפים מודפסים הנערמים בבית. לחברת דורנת למוצרי נייר יש פתרון מעוצב ונוח – אוגדן, קופסה או אוסף למתכונים, שלושה פורמטים המאגדים את המתכונים שלכם. 59 שקל למוצר באתר. באתר תוכלו למצוא מגוון מוצרי נייר מעוצבים, בהם יומנים, מחברות, פנקס, לוחות שנה, ערכות יצירה ועוד בעיצובים של מיכל נגרין, קום איל פו, חנוך פיבן, ללין, הצלמניה ועוד.

 

 

חברת מילניום מרקטינג  השיקה קולקציית מוצרי האפייה שכוללת תבניות מסוגים שונים בשיתוף עם המאסטר הבלתי מעורער של עולם האפייה - השף קונדיטור מיקי שמו. יש שורה של מוצרים המורכבים משלוש שכבות ציפוי non stick, ושכבת הגנה רביעית החזקה פי 4 מציפוי רגיל. מה שמאפשר שימוש בפחות שמן. כל התבניות, ביניהן תבנית קוגלהוף, תבנית פאי או אינגליש קייק עולות בטווח המחירים 79-109 ש"ח. 

 

חברת PARTIX מציעה מגוון מארזי שי מקוריים ומעוצבים לכבוד ראש השנה, עם טוויסט מדליק ועיצוב ייחודי. אפשר להזמין עד הבית מגוון מארזים ייחודיים, המותאמים לרמות שונות של תקציב, ולייעד מתנות עם אפשרות להקדשה אישית. מה למשל? קופסת איחולים - קופסת פח עגולה, המכילה פינוקים טעימים ומתוקים עם איחולים מרגשים, לפי העדפה אישית: אושר - נשיקות מיני / מזל - דגי שוקולד / שמחה - טופי דבש / אהבה - לבבות פרלין / צמיחה - טראפלס קקאו / בריאות - אגוזים בשוקולד.24 שקל לקופסה (שתי קופסאות ב-45 שקל, שלוש קופסאות ב-70 שקל). Bee happy הוא מארז קרטון הכולל פחית דבש המגיעה עם מקל דבש ופחית מלאה בסוכריות דבש מתוקות במחיר 50 שקל. 

 

 

 

חברת מפות יגר מציעים מוצרי טקסטיל, בהם כריות נוי ב-49.90 שקל לאחת. 

 

 

למיכל נגרין יש גם מוצרים מעוצבים אישיים ומוצרים לבית, בהם יומן לחיים הטובים לשנה החדשה (69.90 שקל), מארז פנקסים, מגנטים וכרטיסיות לשימוש בבית ובמטבח (89 שקל) ולקראת עונת הנסיעות של החגים - מוצרי נסיעות של מעוצבים ב-65 שקל למארז.  

 

 

 

יש גם מתנות עם ערך מוסף, בדרך כלל חברתי או אקולוגי. הקולקציה החדשה לבית של המעצבת חגית טסה עונה להגדרה: קולקציית מתנות לבית לראש השנה, המעוצבת בבדי ג'ינס ממוחזרים שמשיקה טסה עם המעצבת הצעירה וכבדת השמיעה מיכל גורליק, מיוצרת על ידי אנשים בעלי מוגבלויות המועסקים דרך עמותת "שיקום אחר". בקולקציה מגוון פריטים עד 100 שקל כמו כיסוי לבקבוק ב-79 שקל, כיסוי לטישו: 59 שקל או מחזיק מפתחות ב-89 שקל.

 

 

 

 

עוד מיזם ששווה להתעכב עליו הוא "כלים שלובים". המיזם החברתי משמש כבית לעמותות חברתיות ומעסיק אנשים עם מוגבלות נפשית במטרה לעודד העסקתם והשתלבותם בקהילה. המיזם, שפועל ללא מטרות רווח, מאגד שפע של פריטים מסוגננים המיוצרים על ידי עשרות עמותות ואומנים צעירים ומתאימים לכל גיל, כיס וסגנון עיצובי ברוח הנתינה והעזרה לזולת.דוגמאות? בבקשה: עציצי יוטה לפרחים ותבלינים (34 שקל), מגבות עם הדפס לראש השנה (23 שקל ליחידה), לוח גיר מעוצב (55 שקל) ומעמד לנרות בצורת תפוח (60 שקל). 

 

 

סטודיו אנד ג'וי מעסיק אף הוא עובדים בעלי מוגבלויות, ויתרה מזאת - הסטודיו את עובדיו בכל השנה, גם אחרי שחוזרים לשגרה אחרי הקניות של החגים. בסטודיו הכינו מארזים ומתנות מקוריותלחג, למשל מארז תפוח בדבש, הכולל צלחת זכוכית בצורה של תפוח, צלוחית קטנה תואמת להגשת דבש, דבש טהור, מארז אישי במילוי סוכריות רימון, פורס תפוחים מקצועי ומקל דבש מבמבוק.המתנה נשלחת ארוזה בצלופן וסרטי משיומחירה 79 שקל; סידור מתוק לראש השנה כולל כלי פורצלן עם מכסה להגשת דבש, המכיל בתוכו דבש טהור ומקל דבש, פרלינים משוקולד איכותי עטופים בצלופן צבעוני ועשויים כפרחים, מחיר המארז 85 שקל. באתר תוכלו למצוא מארזים רבים נוספים עם שוקולדים, דבש, יינות, פרחים, תה, עציצים, כלי בית ועוד.