טעמים משיקה סדרה מיוחדת של חומצי פירות, משולבים במחית פרי
חמישי שמח לכולן/ם.
משהו קצת שונה ואחר הפעם. חומצי פירות אבל כאלה מיוחדים משולבים עם מחית פרי טבעית, כך שהטעם הוא גן עדן ממש ואפקטיבי כתוספת להמון מאכלים טעימים במטבחכם הביתי.
מותג "טעמים" המתמחה בשמן זית וחומצים, של חברת ג.מ טעם הארץ משיק בימים אלה סדרה מיוחדת של חומצי פירות משולבים במחית פרי, ב- 3 טעמים אקזוטיים; מנגו, פירות יער עם תות ופסיפלורה.
חומצי הפירות מופקים המפירות עצמם ומשולבים במחית של הפרי, המעניקים לחומצים ארומתיות וטעמים עשירים ומיוחדים. ניתן להכין ולשדרג באמצעות החומצים רטבים ומרינדות ועוד מגוון מטעמים במטבח, כגון, סלטי עלים וירקות, סלט עלים בתוספת חתיכות פרי, מנות עוף ובשר כגון חזה אווז ברוטב פירות יער, מנות אנטי-פסטי, פסטות, לשלב עם גבינות קשות, סלטי פירות וקינוחים וגם להכנת סירופ מעל הפנקייק, שטרודל, פלבובה ועוד קינוחים.
חומצי הפירות בעלי רמת חומציות של 5% וכשרים בהשגחת הרבנות ובד"צ בית-יוסף.
בקבוקי הזכוכית מעוצבים ומתאימים להגשה לשולחן עצמו. מחירם- 20 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל.
ניתן להשיג ברשתות השיווק, מעדניות נבחרות ובתי טבע.
לפרטים באתר הבית: www.teamim-oil.co.il
הצעות למתכונים-
סלט חסה עם אפרסמון
מצרכים
1 חסה עגולה שטופה וקרועה לחתיכות
אשכול עגבניות שרי חצויות
בצל ירוק 3-4 יחידות קצוץ גס
אפרסמון חתוך לקוביות
1/4 כוס צנוברים
לתיבול:
1/4 כוס חומץ פירות עם מנגו, מלח, פלפל שחור גרוס, כף שמן זית.
לערבב הכל ביחד, לתבל לפני ההגשה, רצוי להגיש קר. כמובן שאפשר ל"שחק" עם הטעמים ולהשתמש בפרי אחר האהוב עליכן/ן או כל פרי עונתי.
כריך גבינת עיזים בניחוח פירות יער ובזיליקום.
מצרכים:
לחם לפי טעמכם, רצוי לחם כהה.
גבינת עיזים
בזיליקום
פלפל קלוי(אני מכינה בבית הכי טעים)
למטבל:
1/4 כוס חומץ פירות יער ותות , כפית דבש, קורט מלח גס
מכינים כריך עם גבינת עיזים, רצועות פלפל קלוי ו- 2-3 עלי בזיליקום טריים.
לטפטף מהמטבל בתוך הכריך. רצוי גם לטבול את הכריך במטבל לפני כל ביס.
מובטחים לכן/ם מעדנים.
אפשר עוד "להתפרע" כיד הדמיון הטובה עליכן/ם.
שבת שלום





React to WordPress