צהרים טובים.

 

 

 

 

 

אז גם אנחנו הגענו למסעדת הסדנא, מסעדת שף בירושלים. הייתי בסופשבוע מעניין ומרתק הכלל לינה בהוסטל דה פוסט המרהיב בלב ירושלים ובערב סעדנו את לבנו כטוב במסעדה הנהדרת הממוקמת במחסן לשעבר בדרך חברון. מיקום מיוחד במינו יש לציין, נושקת לזאפה ועוד מועדונים עם הרבה צעירים.

המקום תוסס מאוד, מלא עד אפס מקום עם הרבה מוסיקה מתנגנת ברקע, אלכוהול משובח ואוכל מצויין. מהרגע שנכנסנו בשעה 21:30 - 6 איש למסעדה, שמתי לב שלא הפסיקו להכנס עוד ועוד סועדים למסעדה. המקום הומה, תוסס וטעים. כמוני כך החצי הטוב שלי, הבנים שהם בחורים גדולים כבר ובתנו הנערונת יעלי. כל אחד ואחת נהנה מהמנה שלו ויצא מדושן עם הרבה הרגשה טובה.

עד כדי כך נהנינו ושבענו שאפילו לא הגענו לקינוחים שגם עליהם שמעתי נפלאות וטובות.

ובכן לקחנו משקאות קוקטייל מדהימים והכוסות וההגשה שלהם נפלאים וציוריים בפני עצמם.

לקחנו לראשונות סביצ'ה נפלא, וקרפצ'ו בקר נהדר וטרי עם ביצה עלומה ופרמג'אנו- שילוב מדהים . הכל מוגש גורמה ובכלים יפיפיים.

עוד התענגנו על פולנטה עם באפלו מוצרלה טריה ועגבניות ופסטו- אחת המנות המשובחות.

סלט עגבניות אחד הטובים- עם זיתי קלמטה, קרצ'ופי, גבינת ברינזה, קרוטונים ופלפל קלוי- סלט נהדר ועסיסי.

 

לעיקריות היו כך:

פפרדלה אהובתי- חלבית; כרישה,זוקיני,עירית, קרם גזר ופרמז'ן היה טוב.

יעלי מאוהבת במנות ריזוטו והפעם נהנתה עם ריזוטו פורטבלו, יער, שמפיניון,שמן כמהין וטוויל פרמז'ן.

חובב פירות הים הלך על - מנת שרימפס ומולים בצ'אודר, תירס, צ'דר וקרוקט פולנטה.

בן זוגו בחר בפילה דניז צרוב בפלנצ'ה עם תרד ומנגולד מאודים בחמאת מרווה ופירה עירית. הוא למעשה מסתבר דוגם את כל מנות הדגים שפיספס כל החיים עד כה ומנסה את כולם. פה היה מרוצה הבחור.

הסטודנט עושה הכושר בחר כמו תמיד כמעט בסלמון - סטייק של 200 גרם עם תבשיל עדשים שחורות ובטטה.

החתיך שלי לקח מנה מיוחדת במינה לכל הדעות; פיתה מיוחדת עם בשר צוואר טלה וצ'וריסוס. מדהים ומיוחד

הרטבים כולם מצויינים, מנות די גדולות ,הבשרים טריים וזה תענוג של מקום.

 

ממליצה על המסעדה הקופצנית הזו והשווה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.2eat.co.il/hasadna/about_gal.aspx?pid=14527

 

שרימפ  ומולים בצ'אודר, תירס, צ'דר וקרוקט פולנטה.