ערב טוב.

 

 

לסבא חביב - בית הבד הגלילי כידוע יש הרבה מוצרים משובחים, את שמן הזית כבר הכרתי לכן/ם כאן כמה פוסטים קודמים ומה עשינו איתו ואנחנו עדיין נהנים איתנו במטבחנו בית משפחת ארז.

כעת יש זיתים מרוקאים שחורים ואיתם החלטתי לעשות משהו מעניין ופיקנטי.

היה לי חציל אחד בבית וקצת גבינות כמו פרמז'ן ומוצרלה. רוטב עגבניות מעולה וכמובן הזיתים המרוקאים של "סבא חביב".

איך ומה עשיתי לארוחת הערב חוץ מהסלט הקבוע ולביבות בטטה וכרובית ליד.

פשוט מאוד.

פרסו את החציל לפרוסות ושימו על נייר אפייה , אפו בתנור מחומם לראש - 180 מעלות וזאת לאחר שהברשתם את פרוסות החציל היטב בשמן זית. 20 דקות או עד שפרוסות החצילים מזהיבות.

במחבת הכינו את רוטב העגבניות המרוסקות עם מלח, פלפל ואורגנו והגיעו עד כדי צמצום הרוטב.

הניחו בשכבות בתבנית; פרוסות חציל, רוטב העגבניות, מוצרלה פרוסות, פרמז'ן מגורד, אורגנו , מלח ופלפל ושוב חוזר חלילה. בשכבה העליונה הוסיפו מעל מספר קטן של קוביות חמאה ו-  -8 עד 10 זיתים שחורים מרוקאים של "סבא חביב". יש להם טעם מיוחד במינו ,פיקנטי ומלוח קמעה. לנו זה ערב לחיך ומאוד!