גן, בית ספר, חטיבה ותיכון. יש משהו בגבינה הצהובה שהילדים שלנו וגם אנחנו מאד אוהבים להוסיף לכריך שיוצא אתנו מהבית. מה שנפלא בגבינה הצהובה שהיא משתלבת נהדר גם בכריכים שעברו חימום בטוסטר או ששולבה כמות שהיא בתוך כריכי טוסטים ששימרו את הטעם הקריספי גם אחרי שנארזו כהלכה ונפתחו שוב לארוחת הבקר המשמעותית בבית הספר.

מאז ומתמיד אני טוענת שכריך מפנק הוא השליח שיוצר את התחושה המושלמת לכך שהבית מלווה אותך לבית הספר ולעבודה. אמנם הילדים שלי כבר נפרדו מימי התיכון והכריכים, אבל עד היום הם זוכרים את הרגע שהכריך שלהם היה יוצא מהאריזה ומריץ את חבריהם שהתגודדו סביב לבקש ביס!!!!(ויש גם מורה אחת שאת היום זוכרת...)

 


 

לאחרונה נכנסה לשוק סדרת הגבינות הצהובות של מחלבות גד . אני שמחה על הגיוון במחלקת הגבינות הצהובות ומצרפת אותה למבחר מוצרי גד שאני צורכת באופן קבוע (אין אצלי תחליף לריקוטה ולא לצפתית של גד! )

 


בכריך: פסטו, גבינה צהובה, עגבניה, הזיליקום

 

 

את כריכי הגבינה הצהובה בבית, אני מכינה בבית בווסיות שונות, משתדלת להיות עוד ועוד יצירתית ולהפתיע באהבה שוב ושוב. הזכות לקבל טלפון באמצע היום מבני רק בשביל לשמוע שוב את המשפט הזה: "אמא רק בשביל הכריך שהכנת לי היה לי שווה ללכת לעבודה"...  שווה האת הכל. 

 

יצירת המופת של בעלי.

כך הוא אוהב את ארוחת הבקר שלו.

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית