שנים לא נגעתי בפריכיות, היתה לי תחושה שזה אינו ראוי למאכל אדם ומשול לאוכל של ציפורים. ואז בא הרגע שטעמתי והבנתי שפריכיות הן דבר נפלא ותחליף נהדר ללחם (גלוטן). מאז כבר שנים שאני אוכלת באופן קבוע ומידי יום, פריכיות. זה נכון שהחלפתי וניסיתי מותגים שונים אבל בסופו של דבר כבר שנתיים לפחות שאני "מחוברת" לפריכיות של שופרסל. הן כל כך טריות, טעימות ומתפצפצות בפה עם קוטג' עד שאני לא מוכנה להחליף אותן עם אף מותג אחר.

 

 

 

 

אני נוהגת לאכול אותן ללא טעמים. כך זה תמיד אצלי, גם יוגורט לעולם יהיה טבעי וללא טעמים. את הפריכיות שהגיעו בקופון של שופרסל טעמתי באותו אופן בדיוק. עם קוטג' או גבינה לבנה כדי שלא אנטרל את טעמן של הפריכיות. 

ניסיתי שני טעמים של פריכיות. האחד בתיבול זעתר ושמן זית (7 קלוריות לפריכית) והשני פריכיות 3 דגנים מלאים. (6 קלוריות לפריכית). הפריכיות היו טריות מאד וזה היה כייף גדול לפצפץ אותן בפה. טעמן של המתובלות בזעתר היה לי מלוח מידי ואהבתי אותו פחות. את שלושה הדגנים המלאים אהבתי מאד. החך שלי מעדיף טעם ניטרלי ולא דומיננטי כך שהשילוב עם הגבינות היה מצויין.

חשוב לציין כי הפריכיות הן מקור טוב לפחמימות מורכבות, הן טריות מאד, סיבים תזונתיים, חלבונים ולצערי גם נתרן. בהתיחס לערך הקלורי ובהשוואה לפרוסת לחם במשקל 30 גרם ניתן לצרוך 12-13 פריכיות קטנות (תלוי בטעם).

 

שני חטיפים נוספים הגיעו עם הקופון להתנסות. את חטיף הפריכיות שוקו תות לא אהבתי כי אני לא מתחברת לאף שילוב של שוקולד ופרי ולכן בקשתי את בני המשפחה לתת את דעתם. הילדים נמנעו מלנסות, בעלי אהב מאד. חטיף הדגנים עם שוקולד חלב היה מצויין. הוא מכיל 86 קלוריות בלבד והוא תשובה מושלמת לנשנוש שבין לבין. מה גם שחטיף דגנים תמיד נמצא אצלי בתיק הקבוע של חדר הכושר ובתיק העליה למטוס בדרך לחו"ל.

 

 

 

 

אני אוהבת את המוצרים של מותג הבית שופרסל. ובכל שקשור לפריכיות אני חוזרת למוצר הנבחר שלי כי גם האריזה הרבה יותר מתאימה לכמות שאני אוכלת... 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית