המצרכים:
1 3/4  כוסות קמח

1/2  כפית אבקת אפייה
קמצוץ  מלח

 5  כפות סוכר

50 גרם מרגרינה רכה

¼כוס מים

¼  כוס שמן

 

אופן ההכנה
1. מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה לקערה ומוסיפים את המלח.
2. מקרימים יחד בקערת מיקסר עם וו גיטרה, את המרגרינה והסוכר, לקרם תפוח ואוורירי ( כ-5 דקות )
3. מוסיפים את תערובת היבשים, מערבבים מעט, ומוסיפים את המים והשמן ומערבבים עד לבצק אחיד, ( חשוב לא לעבד את הבצק יתר על המידה, שלא יאבד מן הפריכות באפייה ) עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
5. מחממים תנור ל170 מעלות
6. מרדדים על משטח מקומח, קורצים עיגולים, מברישים במעט מים, וממלאים במלית לבחירה.
7. מסדרים על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ15 דקות להזהבה.

מליות לבחירה:
ממרח לוטוס, ריבה, ממרח תמרים ( מתכון מצורף ) או כל מלית אחר שעולה לרוחכם.

לעמוד הפייסבוק של בודוניס