אוזני המן עם גבינות ותרד
לבצק
½ 1 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
250 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנטנות
1/3 כוס מים קרים
למלית
כ-4 כפות שמן זית
1 בצל בינוני
2 שיני שום קצוצות
250 גרם עלי תרד
250 גרם גבינת בולגרית
250 גרם גבינת פטה
1 ביצה
2 כפות קמח
מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט טחון
אופן הכנה
למלית
1. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצה והקמח.
2. מטגנים את הבצל במחבת גדולה עם שמן הזית, עד שהוא זהוב.
3. מוסיפים את השום, התרד והתבלינים ומטגנים על אש נמוכה עד שהתרד מתרכך וכל הנוזלים מתאדים.
4. מצננים לטמפרטורת החדר ומערבבים פנימה את תערובת הגבינות.
לבצק
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים יחד כל חומרי הגלם מלבד המים לתערובת פירורית.
2. מוסיפים את המים ומעבדים לבצק, ומקררים כשעה במקרר.
3. מחממים תנור ל170 מעלות
4. מרדדים על משטח מקומח, קורצים עיגולים, מברישים במעט ביצה טרופה, וממלאים במלית.
5. מסדרים על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ15 דקות להזהבה.





React to WordPress