לבריאות מניופאן-סודות המטבח של פאולה רוזנברג
חברת 'ניופאן', המתמחה בייבוא והפצה של מגוון מוצרי חשמל ואלקטרוניקה ביתיים, יוצאת במהלך בריאות אסטרטגי ומשיקה את "לבריאות מניופאן". מטרת הקמפיין לסייע לצרכן להנגיש את מוצרי הבריאות של ניופאן על ידי מגוון תכנים, טיפים מתכונים בריאים טעימים וקלים להכנה ביתית.
ניופאן מצטרפת למגמת הבריאות העולמית. גם הצרכן הישראלי עובר לאורח חיים בריא יותר ומגביר את צריכת הירקות והפירות, מקפיד לבחון את רכיבי המזון ומפחית מהתפריט מוצרים מעובדים.
המהלך שיצא כבר לדרך בתחילת השנה כולל הקמת אתר ייעודי שיעניק מידע אודות נבחרת הבריאות של 'ניופאן' ויפרסם מתכוני בריאות בהתאם לעונות השנה ולחגים. מכשירי ניופאן המומלצים יבלטו ברשתות החשמל המובחרות ובסניפי ניופאן אואטלט על ידי : מדבקות טיפים, קטלוג ייעודי למוצרים, גלויות מתכונים להכנה ביתית תחת הסלוגן :"לבריאות מניופאן".
כחלק מהמהלך, בחרה חברת 'ניופאן' את פאולה רוזנברג, שמנחה בימים אלו את התכנית "בוקר בריא" בערוץ 2, שידורי קשת לפרזנטורית שתלווה את הקמפיין שיקבל חשיפה בסלולר ובאתר. רוזנברג מנהלת קליניקה טיפולית ומומחית לרפואה טבעית, תוביל סדרת סרטוני איכות באתרי אוכל ייעודיים סביב עולם האוכל הבריא בקמפיין שיספקו לצרכן מגוון פתרונות ומתכונים בריאים וקלים להכנה בבית באמצעות הטכנולוגיות החדשניות של מוצרי 'ניופאן'. לדוגמא: טבעות בצל פריכות בכף אחת של שמן על ידי שימוש ב"אקטייפריי" בית 'ניופאן' - סיר טיגון המאפשר טיגון בכף שמן אחת ועוד.
קבלו מתכוני בריאות מומלצים בהדרכת שפית הבית-ניופאן) שמרית גולדברג צפדיה
פיש & צ'יפס
החומרים:
1 ק"ג פילה דג בשרני (בורי או מוסר ים)
קמח לקימוח מתובל במלח ופלפל
2 ביצים מקושקשות מתובלות בשום וחרדל
1 כוס עלי פטרוזיליה
3 יח' שום
1 כף גרידת לימון
150 גר' אבקת שקדים
250 גר' פנקו
מלח, 1 כף שמן
לצ'יפס: תפוחי אדמה, מלח גס, כף שמן זית
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה, השום המלח, גרידת הלימון, למחית דקה. מוסיפים את האבקת שקדים והפנקו וטוחנים מס' שניות עד לקבלת תערובת אחידה. מוציאים ומעבירים לקערה. מתבלים את פילה הדג במלח ומצפים בקמח , ביצים ובתערובת הפנקו. לשמן את סיר האקטיפריי, להניח את פיסות הדג באקטיפריי, זורים 1 כף שמן ומפעילים ללא המלוש עד לקבלת גוון זהוב. מגישים חם.
פוקאצ'ה מכוסמין עם רוזמרין ושום
המצרכים:
200 גר קמח דורום שטיבל 9
200 גר קמח כוסמין
200 גר קמח
כף גדושה שמרים יבשים
1 כף דבש
1 ורבע כוסות מים
1 כפית מלח
2 כפות עלי רוזמרין קצוצים
4 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
חומרים להברשה: 2 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתושות, 1 כף עלי רוזמרין קצוצים.
אופן ההכנה:
מנפים את הקמחים לקערת המיקסר , מוסיפים שמרים יבשים, דבש ורוזמרין קצוץ. תוך כדי ערבול מוסיפים את המים והשום הכתוש עד לקבלת בצק חלק ואלסטי. משאירים לתפיחה בקערה משומנת כשעה. מוציאים את הבצק מהקערה, פותחים אותו על משטח מקומח קלות בקמח דורום, מברישים בנדיבות את הבצק בתערובת להברשה. מפזרים מעט מלח ים. נועצים את האצבעות בבצק ליצירת שקעים ומכניסים לתנור שחומם היטב ל- 200 מעלות ואופים 20 דקות עד לקבלת גוון חום. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומגישים .
סלט חם של קינואה וירקות קלויים
המצרכים:
2 כוסות קינואה
ירקות שונים: מקלות סלרי אמריקאי, קוביות גזר, קוביות קישוא, קוביות פלפלים בצבעים שונים, קוביות בצל סגול, קוביות בטטה, צרור טימין
לתיבול: מלח, פלפל, כף שמן זית, קצת דבש
אופן ההכנה:
לשים את הקינואה בסיר עם כף שמן וכפית מלח. להוסיף על 2 כוסות קינואה 3 כוסות מים. לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה. לאחר הרתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דקות נוספות עד לריכוך הקינואה.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל אחיד. מניחים במכשיר האקטיפריי מבחר ירקות האהובים עליכם (את הפלפלים להוסיף רק ב- 10 הדקות האחרונות כדי שיישארו פריכים). לבזוק מלח, פלפל וכף שמן זית, לטפטף קצת דבש. להפעיל את המכשיר עד לריכוך וקרמול הירקות. להגיש על מצע הקינואה. לערבב היטב.
בין מוצרי האיכות של נבחרת "לבריאות מניופאן": אקטיפריי- Tefal , מג'ימיקסר- Magimix , בלנדר מוט- KitchenAid , מולטי קוקר- Tefal , מיקסר- KitchenAid , סיר אידוי- Magimix , מכין מרק- Moulinex , מסחטת מיצים- Magimix, מסחטת מיצים- Moulinex מעבד מזון-Magimix.
הצטרפו לדף הפיסבוק של סודות המטבח
וגלשו לאתר עם פאולה רוזנברג
ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית





React to WordPress