רשת יינות ביתן יוצאת במבצעים משתלמים במיוחד לקראת חג הפסח
ערב מעולה חברות יקרות,
אמש ביקרתי בסניף של יינות ביתן ברחובות, לא פעם ראשונה לי שם במקום וכל פעם אני מתפעלת מחדש מן הסניף היפה, המשודרג, רחב הידיים, אסתטי ונעים לקנייה.
אלו ימים של לפני החג, כולן/ם בהכנות קדחתניות לקראת ניקיון חג האביב וליל הסדר בערב החג ,את מתכנסים ביחד כל המשפחה לקרוא את ההגדה ולאכול הרבה. וכמה חשוב שיש מקום טוב לקנות בו את כל המצרכים והמזון, חומרי הניקוי. הכל במקום אחד מרוכז. יינות ביתן סניף רחובות הינו סניף עם הרגשה נעימה של שוק, עם מבחר עצום של סחורה, מחירים ברמות שונות ובירקות ובפירות למשל ההרגשה היא כמו של שוטטות וקנייה בשוק ולא בסופר. יש טווח מחירים נהדר, המחירים בכלל משתלמים, יש את כל הפירות והירקות כמו בשוק ממש, מלוביה, פול, שעועית, שום טרי והיריעה קצרה מלהכיל. שפע של סחורה טובה ואיכותית וזה לגמרי הופך את חווית הקנייה לעילאית.במקום פועלת גם מסעדה וערן וידר- סמנכ"ל מכירות ביינות ביתן מספר לנו כי זה היה החזון שלו ושל דוד מלכה להפוך את הסניף הספציפי הזה ברחובות לרשת קולינרית.
וכאלה סניפים עם קונספקט של שוק- יש עוד כ- 10.כשסניפים בכלל ברשת יינות ביתן מונים 71.
מחלקת הדגים מספרים לנו חברי ההנהלה הם מהדגים הטובים ביותר בשוק - ואלו דגי ים ויינות ביתן היא הרשת הראשונה שהביאה לצרכנים את דגי הים.
כעת יש מבצעים נהדרים ומתשתלמים לקראת החג וממש משתלם לקנות ביינות ביתן, בעיקר כפי שהבנו בשר כבש. ואין לי ספק שהרבה מכן מכינות קדירות בשר ומנות יחודיות ואם אפשר לקנות במחיר משתלם , אז מומלץ להגיע ליינות ביתן, בטוחני שיש סניף הקרוב אליכן/ם.
צ'רלי פדידה הוא היועץ הקולינרי, בחירה מוצלחת בשף המתאים , אין לי ספק! השף פדידה ערך לנו סדנת בישול מרתקת עם הרבה טיפים שנתן, אוכל טעים שהכין וטעמים חדשים של מנות חדשות באו לקרבי.
ומירי חדד הינה יועצת רשת יינות ביתן ודיאטנית ספורט.
מירי סיפרה לנו על האומגה וכל התכונות הטובות של הדגים ,ייעצה לנו לצמצם בגודלן של המנות- עצה ממש נבונה שאהבתי ובכלל השילוב של מירי חדד הדיאטנית והשף צ'רלי פדידה היוו עבורי דוגמא ומופת לאוכל טוב ובריא על שלל עצותיהם החכמות.
אין לי צל של ספק שיינות ביתן הופכים את חווית הקניה עבורנו - הצרכנים לנעימה ומשתלמת הרבה יותר.
רשת יינות ביתן יוצאת במבצעים משתלמים במיוחד
לקראת חג הפסח
רשת יינות ביתן המונה 71 סניפים בפריסה ארצית מאילת ועד קרית שמונה, יוצאת במבצע על מגוון רחב של מוצרים לקראת פסח. הרשת ממשיכה להעניק לקהל לקוחותיה חווית קנייה ייחודית לצד שירות אדיב ומחירים אטרקטיביים.
בשנה החולפת שיפצה ופתחה הרשת 4 סניפים בקונספט השוק הייחודי ל"יינות ביתן": סניף רחובות, סניף קרית אתא, סניף אשקלון וסניף רעננה שנפתח מחדש לאחרונה. סניפי השוק מהווים את נקודת המפגש בין הדברים הטובים הקיימים בשוק: המוצרים הטריים ביותר, ריחות, צבעים וטעמים, לצד היתרונות של קנייה בסופרמרקט: מחירים נוחים, מגוון רחב של מוצרים לבית, ניקיון ומיזוג.
לקראת הפסח הרשת מרעננת מדי שבוע את מגוון המוצרים שבמבצע כולל מבצעים אטרקטיביים על הבשר והדגים. בשבוע שבין ה- 3-9.4.16 תוכלו למצוא לדוגמא:
*בשר ראש טרי ? 29.90 ? לק"ג ? מוגבל ל-3 ק"ג ובקניה מעל 100 ש"ח
*בשר אחורי- צ'אך/וייסברטן/שייטל/אווזית טרי- 39.90 ? לק"ג, מוגבל ל-3 ק"ג ובקניה מעל 100 ש"ח
*קדמי כבש שלם- טרי חלק 49.90 ? לק"ג מוגבל ל- 7 ק"ג ובקניה מעל 100 ש"ח
*דג דניס טרי 34.90 ? לק"ג, מוגבל ל-3 ק"ג ובקניה מעל 100 ש"ח
*דג לוקוס טרי 49.9 ? לק"ג, מוגבל ל-3 ק"ג ובקניה מעל 100 ?
*כל המבצעים תקפים בכפוף לתקנון הרשת כפי שמפורט בעלון המבצעים.
חזה עוף צרוב במחבת מוגש על מצע של שומר ועלי מנגולד
באדיבות צ'רלי פדידה לרשת "יינות ביתן"
קרדיט צילום: אביב חופי.
קרדיט צילום: אביב חופי.
חומרים
4 חזה עוף מעוף מס" 2 מתובלים במלח ופלפל
2 ראשי שומר חתוכים לרצועות דקות
8 כפות שמן זית
½ כפית כורכום
½ שן שום קצוצה
4 כפות ערק
מלח ופלפל לפי הטעם
10 עלי מנגולד ללא הגבעול
אופן הכנה העוף
- מחממים מחבת עם 4 כפות שמן זית וצורבים את חזה העוף עד לקבלת צבע זהוב ומניחים בצד.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את החזה עוף ל- 8 דקות צלייה.
- לאותה מחבת מוסיפים 4 כפות שמן זית , חצי שן השום , רצועות השומר ועלי מנגולד ומאדים כ 5 דקות במחבת חמה ומוסיפים כורכום ,מלח ופלפל מוסיפים ערק ומיץ לימון מאדים לעוד דקה ומורידים מהאש.
- את חזה העוף מכניסים אל המחבת עם השומר ועלי המנגולד ל 2 דקות רק כדי לספוג טעמים.
אופן הרכבת המנה
מניחים את השומר ועלי המנגולד במרכז הצלחת ועליו את חזה העוף הצלוי ובוזקים מעט מהנוזלים שנותרו במחבת.
אפשר להוסיף מעט שמן צ'ילי למי שאוהב חריף.
מירי חדד דיאטנית ספורט ויועצת רשת יינות ביתן מוסיפה :מנה בריאה ומנצחת J חזה עוף הנו בשר פופולארי בישראל לשומרי הגזרה שכן הוא דל מאוד בשומן ועשיר בחלבון. עם זאת כמות הברזל שבו נמוכה (רק 1 מ"ג ברזל ל 100 גר' חזה עוף) ופה משתלב השומר אשר עשיר בברזל, סידן וסיבים תזונתיים.
להעלאת נפח במנה ללא צריכת קלוריות מרובה הוסיפו שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות וכף שומשום.
קרדיט צילום: אביב חופי.
פורל ורוד צלוי בתנור בתוספת עגבניות שרי בצבעים , עשבי תיבול ושום
באדיבות צ'רלי פדידה לרשת "יינות ביתן"
מצרכים עבור 4 סועדים
4 דגי פורל נקיים מקשקשים , בתן , ראש , ואדרות ( פתוח פרפר ) שאלו את הדייג
8 עגבניות שרי אדומות
8 עגבניות שרי צהובות
100 גרם כוסברה קצוצה
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
12 פרוסות דקיקות של לימון
2 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות מאוד
8 כפות שמן זית
מלח ים
פלפל גרוס טרי
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מרוקאית
8 כפיות ערק
אופן הכנת הדג :
- שוטפים את הדגים במים קרים ומנגבים בנייר סופג
- בקערה מערבבים פפריקה , כמון , שום ושמן זית
- מניחים את הפרפרי פורל על מגש אפייה כאשר העור מופנה אל המגש ומתבלים במלח ופלפל בצורה אחידה , מורחים את השמן עם הפפריקה על הדגים ומעל מניחים את פרוסות הלימון , עשבי תיבול ושום .
- יוצקים סביב ערק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות למשך כ 8 עד 10 דקות
טיפ : חשוב מאוד לדאוג כי התנור יהיה חם ובתהליך פתיחת דלת התנור להכניס את מגשי האפייה במהירות כדי לא לאבד חום .
- אפשר לעשות את אותו מתכון עם כל סוגי האניס , פסטיס , פרנו ועוד
- יש אפשרות לחלוט קוביות תפוחי אדמה למשך כ 10 דקות ולפזר מעל הדג ולהכניס לתנור
ומירי חדד דיאטנית ספורט ויועצת רשת יינות ביתן מוסיפה: פורל הוא דג נהדר מבחינה תזונתית, 200 גר' של מנה מוכנה יספקו כמות עשירה של חלבון עם ערך ביולוגי גבוה ו - 130% מכמות האומגה 3 (חומצות שומן EPA + DHA) המומלצת ביום למבוגרים, אומגה 3 הנה חומצת שומן אשר תורמת למניעת מחלות כרוניות,דלקות ושבץ מוחי.
ניתן לשלב עם מנת הדג ירקות ירוקים מוקפצים עם שמן זית ושום כדוגמת ברוקולי ושעועית ירוקה.
להפחתת כמות הקלוריות במנה ניתן לרדת ל 4 כפות שמן זית במקום 8 כפות.
קרדיט צילום: אביב חופי.
כתף טלה משובצת שום ורוזמרין מוגשת עם ירקות יוליסס בטמפרטורה גבוהה
באדיבות צ'רלי פדידה לרשת "יינות ביתן"
מצרכים ל 6 סועדים:
1 כתף טלה בשלמותה במשקל של 2 ק"ג לערך
8 שיני שום קלופות אך שלמות
½ כוס שמן זית
4 ענפי רוזמרין
1 כפית צ'ילי יבש גרוס
2 כפיות מלח ים גס
מצרכים לירקות יוליסס:
ספרי שמן זית של פאם לריסוס הירקות
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
1 זוקיני חתול לטבעות בעובי של 1 ס"מ
1 קולורבי קלוף וחתוך לקוביות
15 יחידות פטריות שמפניון שלמות
1 בצל סגול קלוף וחתוך לשישיות
אופן הכנת הירקות :
מתבלים את כל הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך כ- 7 דקות או עד שהירקות קבלו צבע זהוב ויפה.
לאחר שהירקות צלויים מניחים בכלי הגשה ומעל מניחים את הכתף טלה בשלמותה .
אופן הכנת הנתח :
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- נועצים סכין קטנה בבשר ומחדירים את השום לחורים שיצרנו.
- את נתח הבשר מתבלים במלח גס, פלפל גרוס ורוזמרין ומניחים על גבי מגש אפייה ומכניסים לצלייה של שעה וחצי
- אם והנתח מקבל צבע יפה עוד לפני שעבר שעה וחצי יש להנמיך טמפרטורה ל 165 מעלות ולהמשיך בצלייה .
- נועצים מזלג במרכז הנתח, מוציאים ומיד מניחים על השפתיים. כשמרגישים שזה מעט חם לנו זה אומר שעברנו את טמפרטורת ה 40 מעלות מבפנים והנתח מוכן.
- אם רוצים לשמור לארוחה שתתחיל רק בעוד שעתיים אז עוטפים את הנתח בנייר אפיה ואז ברדיד אלומיניום ומכניסים חזרה לתנור כאשר הוא בטמפרטורה של 150 מעלות עד ארוחת הערב .
ומירי חדד דיאטנית ספורט ויועצת רשת יינות ביתן מוסיפה: מנה חגיגית לחג חגיגי, בשר הבקר מסוג כתף עשיר בחלבונים ושומנים ביחס כמעט זהה, בשל כך מוטב לשמור על צריכה חודשית של בשר זה בסופי שבוע או בחגים.
מומלץ להוסיף לארוחת חג שלכם יין אדום אשר מכיל רזוורטול ? נוגד חמצון אשר משפר את תפקוד כלי הדם, מונע טרשת עורקים ותהליכי דלקת בגוף.
אם ברצונכם להימנע מתחושת כבדות אשר מאופיינת בארוחות חג.. שלבו עם מנה זו ירקות חיים או מבושלים והפחיתו את המנות הפחמימניות בארוחה כדוגמת תפוחי אדמה ואורז.
קרדיט צילום: אביב חופי.





React to WordPress