מאפינס עם גבינה צפתית ללא מלח של גד ועוד גודיז
חמישי שמייח.
השבוע הייתה לי התלבטות קשה מאוד ביני לביני. ובכן קיבלתי את הצפתית החדשה של גד ללא מלח - זוכת מוצר השנה וזה משהו שאני מחשיבה אותו!! מממ, מה אני הולכת לעשות איתה? סלט מעניין, לשלב אותה באומלט?
זהו הגעתי להחלטה חשובה בחיים את הצפתית ללא מלח אשלב בתוך מאפינס שהילדים כל כך אוהבים ונוהגים לקחת לבצפר ,לאוניברסיטה.
החומרים:
3 כפות קמח כוסמין+רבע שקית אבקת אפייה
פטריות חתוכות- כוס מלאה
בצל קטן
3 כפות מיונז
3 ביצים
קופסה של צפתית ללא מלח של גד
מלח ופלפל לפי הטעם
לשים בקערה גדולה את הקמח, ביצים והמיונז עד לעיסה אחידה.
בינתיים לקצוץ את הבצל ולטגן, להוסיף את הפטריות לאחר שחתכתן אותן. (כאן אפשר כבר להדליק את התנור לחום של 180 מעלות)
להזהיב, לקרר מעט ולהוסיף לתערובת הקמח והביצים. להוסיף את הגבינה הצפתית של גד ללא מלח וזאת לאחר שחתכנו אותה לקוביות ,לא חייבות להיות אחידות. לערבב היטב.
לשים מנז'טים בתבנית שקעים. לרסס את המנז'טים וליצוק מהבלילה לשקעים.
לאפות עד שישחימו ,בערך 30 דקות.
בתיאבון.





React to WordPress