בוקר טוב חברות וחברים 

 

 

 

 

 

 

חדש דנדש הגיע הישר מהמקררים של תנובה-והפעם גבינת שמנת נפוליאון במרקם עשיר ובמגוון טעמים מפנקים ונהדרים. נפוליאון עם פלפל חליפנו 24% שומן חריף ונפוליאון עם בצל 16%.

לפני הכל רוצה להגיד שהגבינות פשוט נהדרות ככה סתם עם כריך של לחם טוב וזה הכי טעים לי בעולם ומה שעשינו איתן אספר לכן/ם כאן. תוכלו לראות הכל בתמונות המצורפות.

 

לאוהבות החריף הגבינה עם הפלפל מושלמת ופיקנטית, ממש כך!

הגבינה בעלת חריפות מעקצצת וטעימה שיכולה להוסיף לכל ארוחה טוויסט נהדר ואפשר להעזר בה ולהוסיפה גם בבישול וגם באפייה ביתית.

 

הנפוליאון עם הבצל טעימה פלאים כמו שאמרתי קודם, גם עם סתם פרוסת לחם טוב וגם מה שאנחנו עשינו, הוספנו אותה לפשטידה נהדרת שנאפתה בתבנית שקעים בתוך מנז'טים. זה חיסכון אדיר בלחתוך בצל, לטגן ,כל הטרחה הזו+דמעות תנין שלא משנה מה אעשה יורדות לי מהרגע הראשון שאני "מתעסקת" עם בצל וזה ניג'וס אמיתי. כך שהגבינה הנהדרת הזו היא מושלמת. גם טעימה וגם חסכנית ורק 16% שומן. הטעם שלה עדין יותר ועם זאת הוא עדיין נפלא ומורגש.

 

אז הגבינות הללו הצטרפו לכל הסדרה הנהדרת שנקראת בישראל "נפוליאון" מבית תנובה. תודה

 

לפשטידה לקחנו את גבינת הבצל+גבינת החלפינו, 3 ביצים, כוס וחצי של קמח רגיל, מלח, פלפל,עלי תרד שטופים- כוס, ולקצוץ אותם,בטטה מבושלת ומעוכה לתערובת 1 יוגורט לערבב הכל ולמזוג את המסה לתבנית שקעים. אפשר גם פשוט לשתי תבניות אינגליש קייק. 

לחמם התנור ל 180 מעלות כ- 35 דקות או עד שמזהיבות. בתיאבון.